Debatt om KI-forskningen på healing – ”Heal’arna bråkar med varandra”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 december 2014
- NewsVoice redaktion

KI_logoDetta är ett extra insatt inlägg artikelserien. Vi befarade när vi skulle skriva om Channie att kritik skulle komma från andra healers med andra metoder, skriver Tony Eckardt och Eva Olsson.

Vi vill i denna artikelserie visa på att forskning om healing har ägt rum med häpnadsväckande resultat under kontrollerade förhållanden på Karolinska Institutet. Vi fick kopior forskningsresultat från Channie West. Därav denna artikelserie.

Läs mer och debattera


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq