Förmodat planterade ID-kort tyder på terrorattack under falsk flagg

publicerad 13 januari 2015
- K. Reporter

Paris shooters 7 jan 2015
Kevin Barrett, känd i USA för sin kritik mot den officiella versionen av 11 septemberattackerna, pekar på liknelser mellan dessa i New York och det senaste terrorattackerna i Paris mot Charlie Hebdo. Han pekar på att även i New York återfanns sensationellt ID-handlingar från kaparna i bråten efter de raserade tornen – trots att det mesta av byggnaderna förvandlades till ett stort dammmoln.

Den franske inrikesministern Bernard Cazeneuve hävdade att terroristerna som attackerade Charlie Hebdo aldrig skulle ha kunnat stoppas om terroristerna inte gjort misstaget att lämna sina bägge ID-kort i bilen som användes vid attentatet.

Barrett ställer frågan: Sedan när började kriminella lämna sina ID-handlingar i övergivna bilar? Vilka är oddsen för att välutbildade terrorister som just utfört ett ultraprofessionellt specialstyrke-liknande attack råkar glömma sina ID-handlingar i flyktbilen?

Om vi antar det osannolika att den franska polisen verkligen hittade de terrormisstänkta individernas ID-handlingar i flyktbilen borde ju den franska polisen ändå bedömt de funna ID-korten som att någon ville lägga skulden på bröderna Kouachi, som nu bägge är döda. Inte ens den legendariske franske polisinspektören Clouseau skulle missat att dra denna oundvikliga slutsats.

Två andra obesvarade frågor:

 • Varför hade terroristerna skidmasker, för att dölja sina identiteter, om de ändå lyckades glömma bägge ID-korten på brottsplatsen?
 • Vilka identiteter var det egentligen som doldes?

Kevin Barett:

Likewise, throw-down ID cards and other “incriminating” documents are routinely used by the military, intelligence, and special forces professionals who orchestrate false flag operations. Consider the ludicrously-obvious planted evidence used in the mother of all false-flag operations: the September 11th, 2001 inside job.

Intelligence agents planted not just one, but two “magic suitcases” designed to incriminate Mohamed Atta, the innocent patsy framed for the crimes of September 11th.

According to Der Spiegel’s book Inside 9/11: What Really Happened, the first Atta suitcase was handed to German police by a self-described “good Samaritan burglar.” The so-called burglar claimed to have stolen Atta’s suitcase during the course of a burglary and discovered terrorism-related information in it. As an honorable citizen, this kind-hearted burglar felt compelled by his conscience to deliver the suitcase to the authorities.

According to Der Spiegel, the German police, not being fools, knew that the self-styled burglar was not really a burglar at all, but an intelligence agent planting fake evidence against Atta. Der Spiegel quotes German police as saying: “The only question is, which intelligence agency was he working for?” (“CIA and Mossad,” answered former German Intelligence Minister Andreas Von Bülow in his book The CIA and September 11th.)

Källa: Planted ID card exposes Paris false flag

Text: K. Reporter


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Skribenten Chang Frick pekar felaktigt, i en artikel “Här sprider Moderatordförande konspirationer från ökänd antisemit – “Gillas” av Schlingmanns konsult” på Nyheteridag.se, ut denna artikel som antisemitisk. Mitt svar till honom:

  Det var inte känt för NewsVoice att Barrett är en “ökänd antisemit”. Det är olyckligt om det stämmer, men artikeln i fråga handlar överhuvudtaget inte om antisemitism utan endast om Parisdådet.

  Det är alltså helt missvisande att kalla artikeln för en antisemitisk artikel.

  NewsVoice tar tydlig ställning mot alla former av antisemitism, vilket många gånger demonstrerats i text och åtgärder i kommentarsfälten på NewsVoice.

  NewsVoice är i övrigt inte en konspirationssajt utan en nättidning med utgivningsbevis som publicerar debattartiklar och undersökande journalistik.

  / Torbjörn S. redaktör NewsVoice.se

 • Here we go again: “RT.com: France sends Charles de Gaulle aircraft carrier for anti-ISIS op in Iraq”. I artikeln står det att Frankrike drar nu ut i kriget mot ISIS.

  ISIS = Islamic State in Syria

  Men vänta nu, var det inte Al-Qaida som gjorde det?

  DN idag: “Al-Qaida i Jemen tar på sig Parisdådet”

  Och det står i RT.com-artikeln att “Charles de Gaulle aircraft carrier is ready for use in military operations against Islamic State in Iraq.”

  Islamic State in Iraq = ISII

  Det verkat inte finans någon samordnade PR-byrå bakom.

 • Räcker egentligen att ha lite kritiskt tänkande och ifrågasättande med lite sunt förnuft för att inse att denna händelse är riggad.

  Förövrigt, kan ni inte stänga av autoplay på RT-Kanalen, högst irriterande och även tar på det mobila bredbandet.

 • Man kanske hade en plan b att fly landet ifall möjligheten skulle uppenbara sig. Vi alla vet hur enkelt det är att glömma bort diverse viktiga saker under mild stress. I deras fall skulle jag gissa på stressnivån var rätt hög 🙂

 • Det är väldigt uppenbart att detta attentat (liksom Sandy Hook, Boston-bomberna, m.fl) är ett falsk-flagg-attentat. Så uppenbart att det verkar som att de som har orkestrerat det hela vill att den som gör några enkla sökningar på nätet ska komma fram till den slutsaten. Vem skulle tjäna på att det är så då? Ken som driver bloggen redefininggod.com har en intressant teori:
  http://redefininggod.com/2015/01/throwing-the-game-why-the-globalists-are-exposing-their-own-false-flags-and-the-real-agenda-behind-the-paris-attacks/

 • 11 September 2003 mördas Anna Lind. Hon ägnade sig åt öppen kritik mot Israel och Irak kriget.

  2011 skjuter Anders Brevik ner 68 ungdomar på Utöya. De som var där uttryckte starkt stöd för en Palestinsk stat. Utrikesministern var där och debatterade Mellan Östern, stort baner med texten ”Bojkotta Israel” på.

  Malaysia har alltid stött en Palestinsk stat och man accepterar flyktingar från Gaza. 2013 förklarade en tribunal i Kuala Lumpur att General Amos Yaron vara skyldig till brott mot mänskligheten och folkmord, dessutom förklarade man staten Israel skyldig till folkmord.
  Källa: http://www.globalresearch.ca/tribunal-issues-landmark-verdict-against-israel-for-genocide/5359944

  Då började följande hända:
  8 Mars 2014 försvinner MA370 spårlöst
  17 Juli 2014 skjuts MH17 ner över Ukraina
  28 December 2014 störtar Malaysiska passagerarplanet AA8501

  Och nu:
  2 December 2014 röstade franska underhuset igenom ett starkt stöd för att regeringen skulle erkänna en Palestinsk stat. Israels PM blir ilsken och ryter att Frankrike gör ett ”stort misstag”.

  Om hypotesen om denna speciella gemensamma nämnare skulle stämma så kanske Sverige och även Irland ligger risigt till
  http://www.irishtimes.com/news/world/middle-east/israel-criticises-irish-move-to-recognise-palestinian-state-1.2032882

 • Om redan morden beskrivs som effektiva och tyder på militär utbildning, videosekvensen på skotten mot den liggande polisen ser allt annat än övertygande ut, så faller ju korthuset samman i den stund man påstår sig hittat ett kvarglömt id. Maskeringen under utförandet av morden på redaktionen blir en cirkus. Satiren mot all religion är bara en liten del av Charlie Hebdo’s verksamhet.. Om dessa “terroraktörer” skrikit Alluh Alḱbar i timmar bevisar det ingenting. En religion utan tolerans är ingen religion. Så hävdar också de flesta muslimer att terron inte är ett verk av gud oh det har det ju aldrig varit heller men ofta ursäktats med. Det gör det ju inte till en sanning.

  I ljuset av att Frankrike krävt hävandet av sanktionerna mot Putin, kriget i Ukraina ser allt smutsigare ut med rasister, extremister i krigs och våldsbrott, skott och mord på demonstranter arrangerade i den vanliga andan av falseflag operations synes de smutsiga maktövertagandena ha sin gilla gång US och CIA’s regi. Nu med EU’s lika smutsiga händer, kollaborerande med maktmissbrukets alla krafter.. Inte förvånande låter Netantyahu hotfull och kallar Frankrikes löfte att godkänna Palestina som ett mycket allvarligt misstag (a grave mistake). Konsten att låta hotfull missar aldrig Netanyahu.. Att se samma våldsverkare och antidemokrat tåga för yttrandefrihet i Paris ser ut som en teckning ur Charlie Hebdo…

  • Blå ögon. Vilket naturligtvis false flag-cheferna skulle satsat på om det var false flag… för att klart visa att attentatet gjordes av muhammedaner – det är mycket nu i foliehattarna. Vi väntar med spänning vad konspiratörsextremistena trollar fram härnäst ur hattarna.

 • Hellbrynje. Vi vet inte om de hade lämnat ID-korten i bilen under själva terrorattacken. Vi vet bara att de efter attacken hittades i flyktbilen i en annan del av Paris, en bil som de inte brände. (Det påstås att de inte kunna bränna den första flyktbilen för att den kört på [krockat på] en boulevard, men varför inte då? De lyckades ju kliva ur bilen och gå iväg, varför då inte sätta eld på den snabbt innan de går? Uppmärksamhet var ju samtidigt redan väckt eftersom de redan kört på [krockat på] en boulevard)

  Men hur som helst om jag skulle utföra en terrorattack skulle jag fixa falsk legitimation och ha på mig skidmask, sedan bränna flyktbilen om jag hade för avsikt att komma undan.

  Nu hade de skidmasker för att dölja sina identiteter och påstått äkta leg som de lämnade i flyktbilen som de inte brände upp.

  När de utförde dådet promenerade de omkring som proffs, höll vapnen i typiska professionella fattningar och avrättade en polis med ett skott, inte 25. Hur kan de vara så professionella och samtidigt så klantiga? Det här stämmer inte.

  Det ger upphov till hypotesen att det handlar om en false flag. Nu passar pusselbitarna ihop till en logisk helhetsbild som jag tycker är mer rimlig än två klantar som råkar glömma sina leg i flyktbilen och återigen om de hade för avsikt att komma undan, varför hade de inte stoppat legen i jackorna? De lyckades ju tom få med sig en tappad sko på asfalten när de lugnt lämnade brottsplatsen.

  Sedan har vi krysset på asfalten där flyktbilen stod mitt i gatan vid brottsplatsen, en intressant och ej obetydlig detalj. Var det till för den (antar anonyme) fotografen som filmade mordet på polismannen?

    • bilderna är tagna ur filmen, i slutet när bilen åker iväg. spelar man upp filmen långsamt tycker jag det blir tydligt hur mönster i vägen dyker upp och försvinner, vilket får mig att anta att korset snarare är ett resultat av ljusets reflektion i mönster som redan finns i vägen.

    • Jag befarar att orsaken till att man inte ser den horisontella svarta linjen i början på filmen är att man bytt lins eller kamera, dvs att den horisontella linjen bara visar sig när linsen är polariserande, eller någon annan optisk faktor.

     Jag grundar detta på att man kan se att gatan är lappad framför bilen, förmodligen sprickor som tjärats igen. Se lagningen framför bilen som först går horisontellt, sedan snett uppåt därefter vertikalt. Kan ha fel men om de är lagningar så kan krysset också vara det.

     Det har pratats mycket om den där linjen, men har inte sett någon uppföljning. Kanske någon känner någon i Paris som kan kolla? En bild skulle räcka.

    • I Frankrike är det emot lagen att lägga i parkeringsbromsen, så kan bilen flyttas lite. Du får inte ha handbromsen då andra bilister måste kunna flytta din bil om du parkerat dåligt.

  • @Red: vad menar du med att de redan väckt uppmärksamhet då de kört på en Boulevard? En boulevard är en bildgata med trädplanteringar på sidorna eller i mitten.

 • Tänk lite. Om man ska råna en bank, eller begå ett svårt brott, så skulle kanske admin ha id-kort på sig, det är säkert på den nivån – men de flesta skulle nog lämna det någon annanstans. De var två bröder. När de rusade in för att döda på tidningen så tycker då jag att det är självklart att de lämnar korten i bilen. För om tex en av bröderna blir fast där, kanske skadad och gripen, medna sden andre undkommer och sticker, då ska inte polisen genom att hitta id-kortet på den tagna mannen snabbt kunna veta vem den andre är. Klart de ville komma därifrån båda, och om någon inte lyckades så skulle det inte innebära att polisen direkt kunde gå ut med bådas identitet. Så de lämnade korten i bilen. Varför de glömde dom där sedan då… är kanske inte så konstigt, i den jakten och stressen?

  • Vad ska man med ett ID kort till när du ska ut och möta döden? Extremislamister är inte rädda för sina liv och dom går in i attacken för att möta döden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *