Footage analysis part 1 – Shooting of police man – Charlie Hebdo – Killing looks true

publicerad 8 januari 2015
- Torbjörn Sassersson red.

Footage analysis of Shooting of police man on Jan 7-2015 in Paris - Charlie Hebdo Color enhanced

NewsVoice did the following analysis of the footage of the shooting of a police man claimed to have been killed on Jan 7, 2015 near the office of the news magazine Charlie Hebdo in Paris.

Three frames from an amateur video were magnified, color and light levels were leveled and the colors were equally saturated. Now the trace of blood is visible in the last frame at 19 seconds in comparison to the frame at 13 seconds.

Conclusion

This seem to prove or strongly indicate that the shooting of the police man is a true killing. This does not prove that the complete event on January 7 was not a false flag operation including many true killings.

Text and analysis: Torbjorn Sassersson, editor, NewsVoice.se

Related: Footage analysis part 2 of the shooting of a police man – Charlie Hebdo January 2015

Original footage:

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Tack till alla er som har kvar en egen tankeförmåga i denna lögnaktiga värld! Det behövs verkligen intelligenta människor med analytisk förmåga för att genomskåda de välregisserade händelser som globalisternas i allt snabbare takt regisserar för att skapa oro och fruktan –
  två känslor som i alla tider har förenklat genomförandet av revolutioner eller andra djupgående förändringar som i detta fall införandet av The New World Order=den globala feodala slavstaten med en reducerad världsbefolkning och där nationalstaterna avskaffats. Kolla målen så som dom är uttalade på monumentet “The Georgia Guidestones”. Skaffa den utomordentliga DVD:n “Invisible Empire”. Den är på två timmar och beskriver hur globalisterna härjat bakom kulisserna i många årtionden för att skapa sitt onda imperium. Filmen är textad på svenska och kan beställas på http://www.vaken se men finns även utlagd på Youtube. Skaffa kunskap innan det är för sent!!

  • Förutsägbart är bara förnamnet och lägger mer ved på konspirations-brasan. För att undvika detta skulle man kunna offentligöra dokument som bevis på övergärningarnas äkthet: d.v.s. bilder/videos på de döda banditernas sönderskjutna kroppar och ansikten, gärna bilder på de dödas nakna kroppar. Bilder på offren, deras skador och blodspåren efter dem. Bilder på skotthål och sönderskjuten inredning, tomhylsor etc. Bilder från alla de CCTV-kameror/övervakningskameror som måste funnits i närheten, obduktionsprotokoll och den kompletta polisutredningen. Full lista med bilder på offren och videos från deras begravningar. Vidare, ett klargörande om någon form av polisiär terroristövning pågick då händelsen inleddes.

   Om attentatet var ett äkta terrordåd utfört av två galningar finns inget att dölja och alla bevisen skulle falla på plats av sig självt. Men, detta kommer aldrig att ske lika säkert som att de tre gärningsmännen skulle förklaras döda. Enda svaret på frågan varför dessa bevis aldrig kommer offentligöras är ju rimligen att det finns massor att dölja.

   Istället kommer vi få en lam rapport som är fråntagen allt detta för att “skydda allmänheten från stötande material” och “omtanke mot anhöriga”.

   • Ja, Hollywood är ganska förutsägbara. Nu har de flyttat ut från sina studios och filmar (både bokstavligt och bildligt) ute på gator och torg.
    Det blir ju inte sant för att det står i tidningen eller för att det finns filmklipp. Vi vill ha BEVIS. Varför dödas alla sk “terrorister”? Ska de inte ställas inför domstol? Vi behöver snart inte gå på bio längre då alltmer av våra liv blir regisserade av de Andra.

    Terror är en metod som makten tillgriper för att hålla folket disciplinerat. Terrorn sägs komma att öka enligt tidningar. Ska vi tolka detta som ett svar på att vi – allmänheten – blir allt sämre på att tro på makthavarnas skådespeleri? Vi är alla Charlie Hebdo som är utsatta för terrorattacker av makten.

    Nästa gång jag reser till Paris blir naturligtvis Charlie Hebdos gatuadress ett givet besöksmål för att på plats kolla scenen.

    Fram tills dess får man väl roa sig med att se avsnitt från “Fun with The False Flags; https://www.youtube.com/watch?v=EBWYob23VxI
    Ganska roande att bl a se hur en kvinnlig reporter får värja sig från att flabba av gapskratt när hon rapporterat om en skjutning….

 • Kolla in detta videoklipp på YouTube

  “Publicerades den 8 jan. 2015
  Gordon Duff of VeteransToday.com absolutely destroys the official fairy tale of the Paris Attack. It wasn’t even filmed in Paris! It was either done in a studio or in another city and they proved that with their knowledge of Paris streets and by walking every street within 1 mile of the address. There is no street like that in Paris! They were firing blanks! Real AK-47’s don’t sound like that and take baseball sized chunks out of concrete. “Dead” cop was seen later very much alive. Gordon said it’s the most ridiculous false flag he’s ever seen!”

  https://www.youtube.com/watch?v=SabJpAIo9rs

  • Rösten låter lite förvrängd, men här finns en text.

   http://www.liveleak.com/view?i=724_1420784743

   Veteranen har rätt. Filmen ser ut att vara tagen på en helt annan plats. Vem har lagt ut filmen på nätet?

   Jag hittade redaktionens adress på BBC.

   http://www.bbc.com/news/world-europe-30708237

   Kollar man sedan på Google Street View och förflyttar sig runt hörnet där skotten mot polismannen sägs ha avfyrats (enligt skissen 2. shots fired at police) så ser trottoaren och omgivningen helt annorlunda ut. Stället har stått under bevakning även när Google tog bilderna. Man ser en polisbil i gatuhörnet. Adressen till Charlie Hebdo finns på Google Maps. Det sas att redaktionens adress var hemlig. Var den inte det eller har Google placerat Charlie Hebdo på kartan efter attentatet? Varför har BBC inte upptäckt att bilderna på gärningsmännen och deras bil inte stämmer överens med gatuvyn? Visserligen kan Googles gatubilder vara några år gamla, men det är för mycket som skiljer.

   http://goo.gl/s1JjVl

 • Analysera… – aktivister övergår till att bli som VoFfare, förnekare.
  Varför skulle vapnet ha en rekyl? Främst rekylfria vapen brukar inte har det… eller vad tror du?
  Dessutom rör sig vapnet eventuellt då skottet avlossas framåt, så det kan vara svårare att urskilja.

 • Vi befinner oss i ett accelererande helvete inte bara för oss som individer utan hela mänskligheten, djur och växter är hotade. En exkrementisk, psykopatisk, parasitisk och extremistisk våldsideologi regerar världen. Eliten kontrollerar våra sinnen och skapar falska mindre och stora historier för att deras mål ska nås – krig och aggressioner som normalitet med robotar som aktörer.

  John Lash menar att det är dags för en “counter attack” för att ta ner det sjuka systemet med bioteknik, media, reklam, banker, lagar och underhållningsindustrin som försöker fjättra oss från ett harmoniskt och kärleksfullt liv mellan alla livsformer på planeten. Världen behöver “Kalika warriors” som arbetar i det tysta, i celler som inte lämnar några fysiska spår. Krigarna arbetar på planetär nivå med schamanistiska metoder. Han talar om “boiling rage” som vi alla känner mot våra fiender som bekämpar livet (vilket naturligvis inte är muslimer per se). Dags för att vi släpper ut vreden. Sedan behöver vi inte göra något utan energierna – de dissipativa strukturerna tar över. Fler som fattar galoppen och som är insatta i schamanism?

  http://www.redicecreations.com/radio/2014/12/RIR-141226.php

  • “Krigarna arbetar på planetär nivå med schamanistiska metoder.” hehe… det är bra Birgitta 😉 ibland är du rolig…

   Jag har lyssnat på länken i 32 minuter.

   John Lash är bra på många sätt, och förstår mycket. Men om man tar fel steg i början, så blir resten mest schimärer.

   Han har fel i det han säger efter min 29, att det finns två slags lidande, därför blir hela hans logik och resonemang kring att kriga med “Kalika War Party” värdelöst och vilseledande.

   Det han innan sagt om den där viktiga frågan att ställa: “the grail question” – är det då att han pekar utåt, om frågan skulle vara “vem har gjort dig detta”?

   Han talar annars mycket (kanske inte i denna audio) om archons.

   Tror han att saker och ting anfaller “oskyldiga” människor – men inte förstår att det han kallar archons (även om jag inte längre minns direkt hur han förklarar kring det) har sitt upphov inom oss, och manifesteras därute som allt det där som man kan ge olika namn, beroende på var/hur det manifesteras, “nivå/dimension”, etc? Hans schamantänk, och att han ska kriga – är allt uppkommit ur den låga världen han vill “bekämpa” – men det förstår han inte. Så han förstår då heller inte att han blir en femtekollonnare, precis som de som kärleksbombar och gullar med muslimer när de utövar terror, är. Han kommer garantarat att sluta som en väldigt nyttig idiot, han också.

   Apropå islam då, så har den sitt sammanhang i dessa satanistiska ursprung, och har inget med religion att göra. Djävulen syns till och med på klippmoskèn… och det är allt om djinns, demoner och aliens.

   Synd att han skriver som han gör, då han annars inser en del:

   http://metahistory.org/SkyLore/ShamanSkies.php

   • du har uppenbarligen ingen aning om vad Islam handlar om. eller skulle du vilja vara så vänlig att förklara vad du menar med att Islam inte har något med religion att göra?

    • Det skulle jag kunna göra, men varför? Du är väl själv en vuxen person? Svaret finns alltid mitt framför ögonen. Hur svårt kan det vara?
     Har bara 300 ord också, så inte just nu.

    • Svar till bloggerkarl:

     Det är astrologi.

     Jupiter regerar i Fiskarnas hus, som vi ju gick in i för drygt 2000 år sedan. Romarnas Jupiter = grekernas Zeus > Je-zeus > Jesus. Jupiter är också Jehovah.

     Jupiter är “du peter”, och aposteln Peter/petrus.

     Vatikanen visar det på sin viktigaste plats vad det handlar om, vad “gud” är, de har S:t Petersplatsen, alltså Jupiterplatsen:

     http://cache.graphicslib.viator.com/graphicslib/page-images/360×240/143136_Rome_St%20Peter%20Square_shutterstock_111647705.jpg

     Där visar dom också den sju meter höga pineal/tallkotten (tredje ögat) … – där man som det står i bibeln man “möter gud face to face”:

     https://missiongalacticfreedom.files.wordpress.com/2014/02/pigna-rione-of-rome-vatican-pine-cone-photo_996334-770tall.jpg?w=540&h=404

     I det spelet ovan mellan “gudar”/planeter, dess konjuktioner etc, så finns det alltid en “coming one”, en utlovad, eller budbärare för någon – det vet man, så han är profeterad.

     Man säger att vad gäller Venus så har den sin exaltation, vara “upprymd”, på topp, vara i sin glory, gloryfierad… i Fiskarna.

     Så när Venus kommit in 20-30 grader (vet inte exakt nu), vilket också kan sägas i ett visst antal år så är den i sin exaltation, “han” har kommit.
     Det var också då något om att Mars gått in i Skorpionen och stod i konjunktion med Saturnus (“Satan”) i Skorpionen – då var “födelsen”.

     Man personiferade då Venus till “muuuhammed”… – precis som man personiferat med “jesus”. Men de har naturligtvis aldrig varit fråga om person, det är löjeväckande och infantilt att tro. För några år sedan sa en tysk Iman att muuuhammed aldrig existerat.

     Det vet inre kretsarna säkert.

     Annars härrör det från från månkult, de och vände sig redan mot Mecka där deras idoler fanns – och tillbad Månguden Allah, Al-Ilah, och sprang som yra höns runt sitt Måntempel Kabah. Så det blev lätt att sprida det nya – och det som då blev det där vidriga islam har ju Månskäran och Venus i sin flagga. Normala (goda) “vägar” går alltid mot Solen, ljuset, men detta är bara relaterat till mörker, kalla det satanism.

     [Kommentaren kortad från över 800 ord till 300 ord. Observera regeln att kommentarerna får vara max 300 ord.]

    • [Max kommentarslängd är 300 ord. Det är inte tillåtet att hela tiden skapa nya användarnamn eller skapa flera alias som pratar med varandra. /admin]

    • [Max kommentarslängd är 300 ord. Det är inte tillåtet att hela tiden skapa nya användarnamn eller skapa flera alias som pratar med varandra. /admin]

   • En nyans av vitt – om du förstod vad schamanism ÄR för något skulle du absolut inte tycka att det vore särskilt roligt. Schamanismen är något uråldrigt och finns i allas vår biologi. De krafter och energier som finns i universum är inget att leka med. En mentalt stark individ har därför fått företräda gruppen i förhandlingarna med de icke mänskliga. Alla religioner har sin bas inom schamanism, vilket tillhör vårt kulturarv. Inte konstigt om det talas om andar, demoner, djinner eller dylikt. Socialisationen har stigmatiserat våra kontakter med andra dimensioner. Skolan och bankväsendet lär oss att bara att se och förstå en smal strimma av verkligheten. Inte konstigt att världen är kvaddad.

    Fler borde ställa ”the grail question” dvs frågan om ”vem som gjort dig detta”? med bl a krig, napalm-, fosfor och klusterbombningar, avsaknad av vatten och mat, fattigdom, miljöförstöring, vaccineringssjuka, arbetslöshet m m. Muslimerna kan inte göras till all världens syndabockar. Besinningslösa dåd i form av krigsattacker som görs mot andra människor i världen görs även mot mig. Mer tid och eftertanke borde ägnas åt tillintetgörande av de krafter som verkar för att splittra och så ovänskap bland människor än att peka ut oskyldiga människor. Bäva månde världen när eliten sitter och bestämmer att alla som kritiserar deras sataniska handlingar är terrorister.

    Konstigt att läsa att Islam inte är en religion… “Religioner kan ses som olika svar på frågor om livets mening och mål och om moraliska krav och plikter mot medmänniskorna” enligt Wikipedia. Islam kan med råge sägas fylla definitionen.

    Dags för en planetär förening…

    • Birgitta”

     “En mentalt stark individ har därför fått företräda gruppen i förhandlingarna med de icke mänskliga. Alla religioner har sin bas inom schamanism, vilket tillhör vårt kulturarv.”

     Njaa.. och visst, men är det inte mest vad andra “skolade” skrivit? Det är lågnivå och inte så riktigt, enligt min uppfattning. Har tidigare grupper /kulturer “förhandlat” sig ut ur fängelset/karantänen Samsara? Det fungerar ju inte så. De har nu i princip alla gått under. Livet är inget man förhandlar kring, utan det är kring lagbundenhet.

     “Inte konstigt att världen är kvaddad.”

     Det är som det är för det är så VI blivit – det yttre är en manifestation av det vårt inre – det “yttre” är till för det, visa det, är effekten.

     Det finns inga krafter “därute” att “tillintetgöra”, som du kanske tänker, utan dessa krafters existens kommer ur vårt eget förfall, avvikelse från vår natur. Det “schamaner” och andra lierar sig med är bara inom detta gamla, de gamla liven, som också blivt allt sämre – och är vad vi skapat själva, som är levande, och finns på olika “nivåer/dimensioner”, tidsrum – kalla det för allt möjligt, demoner, djinns, aliens, virus… osv. Något “högre” som med förhandlingar eller “hjälp” lyfter upp människorna från den bästa plats de har att höja sig/rädda sig från, finns inte. Det skulle vara att bryta mot hur kosmos fungerar. Man skapar sitt eget öde, så man ska inte skylla på andra, eller krafter. De är en följd, en effekt – inte tvärtom som new Agare och aktivister tänker, de som vill kriga och bekämpa – de är de lurade.

     Jag vill inte kommentera mer, för du har dina synsätt, vilket ju är ok för dig – och är från wikipedia etc, men du kanske missar det mesta om du inte tar ett “nytt första steg” i din förståelse av “primära principer”?

     Nu är det dags att ta det med musik, Kjell Höglund. Han får möta svaret på the grall question-frågan “”vem som gjort dig detta”:

     Slutstrid:
     https://www.youtube.com/watch?v=OQrvGh_2LtU

     Domens dag:
     https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

   • svar till en nyans av vitt:

    nånting säger mig att du ens har försökt läsa Koranen. hade du gjort det skulle du (kanske?) inse att det finns definitivt något sådant som sann Islam, och det är att dyrka sanningen. dyrkar man något annat är det ingen sann religion, och det gäller naturligtis även för Judendomen och Kristendomen, varför det i själva verket kan sägas finnas bara finns en religion.

    att du tror dig kunna bedöma Islam utifrån beteendet hos vissa människor som utger sig för att vara muslimer säger väl mer om din omdömesförmåga än något annat.

    • Tror du missuppfattar vissa saker. Islam är bara Islam, blanda inte ihop det med sanning. Du verkar inte förstå vad andlighet eller ortodox religion är, och kan därför bara haka på vanliga allmänna agendan. Jag skulle inte ta i en koran med händerna, för den har massa otyg med sig som kryper. Islam är för att dölja sanningen, hur kan du missat det? Det finns tusentals böcker inom New Age-sfären, som många har såååå fina ord, som folk tycker glänser och är sanning… ingen skulle kalla de för religion bara för det. Något är inte religion bara för att det funnits länge eller har många proselyter som av födsel>våld är i den dåliga soppan.
     Du gillar ju även Eckhart Tolle och Mark Passio och andra… – så det är ingen hejd på det.

     THESE PARIS KILLERS WERE GOOD, MORAL, MODERATE, PIOUS MUSLIMS OBEYING EXACTLY THE QURANIC TEACHINGS AND SUNNA OF MUHAMMAD. BY THEIR DEATHS MURDERING KAFIRS,THEY HAVE ASCENDED AS PER QURAN 9:111 TO A BIG EYED, BIG BOOBED, WHITE FACED VIRGIN DELIGHT PARADISE WHO REGENERATE AS VIRGINS AFTER EACH SEX ACT. THE 15 MURDERED PARISIEN KAFIRS ARE IN HELL FOR ALL ETERNITY AS PER QURAN 9:63 AND 216 OTHER QURANIC VERSES.

    • jag tror du blandar ihop vissa saker. Eckhart Tolle vet jag lite vem det är, och har ingenting emot honom (han verkar väl snäll). Mark Passio vet jag inte vem det är överhuvudtaget.

     att du inte skulle ta i en Koran med händerna säger ju ganska mycket om hur seriös du är i den här diskussionen.

     sista stycket i ditt svar antar jag är inte skrivet av dig. det ger återigen ett ganska oseriöst intryck att bara kasta in ett citat utan att ange källan.

     andlighet och ortodox religion kan jag inte hävda att jag riktigt förstår mig på vad det är, nej. förklara gärna om du känner dig manad.

    • Jag tror inte du heller, bloggerkarl=anders, läst koranen. Passio har jag lyssnat på tidigare lite grann, jobbig typ, den gamle satanisten.

     Aktivister klarar inte av att avslöja annat än sig själva… och alltså inte att avslöja det som i vår tid behöver avslöjas.

     Hittar man någon bland olika tiders “forskare” som på något sätt fakiskt INTE avslöjat delar av islamhoaxet?

     Man vet ju sedan gammalt att det som står i koranen inte skrevs av någon muuuhammed, utan har äldre härkomst, från imamer, eller vad man nu ska kalla dom. Missmach av äldre texter som inte ens folk lite senare, som inte fanns, som muuuhammed, skulle ha förstått.

     “In the end, Islam, which means “submission,” is built upon older myths and traditions and was designed to usurp the power of Christians, Jews and women. While we have no quarrel with all Arabian culture, we do have a big problem with ideologies that are filled with half-truths and lies. Because of arrogance and bigotry, ancient cultures, along with their variety, justice and beauty, have become nearly obliterated.”

    • En nyans av vitt: nu tolkar du vilt och visar att du inte lyssnat, eller inte vill förstå vad som förmedlas. Tolle har jag lyssnat väldigt lite på, av skälet att han inte ger konkret information som kan omsättas i vardagen. Dessutom får han nog anses sakna balans mellan den manliga och kvinnliga aspekten ur ett hermetiskt perspektiv. Hans budskap saknar exekutiva lösningar, varvid slutsatsen dras att den maskulina aspekten, ur ett hermetiskt perspektiv, saknas. Passio är som du riktigt påpekar, en fd. präst i en satanistisk kult, men förmedlar kärvt och utan omsvep hur kännedom om mänskliga egenheter och svagheter utnyttjas, och vad som krävs för att vända trenden.
     Det är märkligt av dig att på felaktiga, för att inte säga obefintliga, grunder försöka ge intrycket att olika kommentarer skrivs av samma person. I detta fall är det helt felaktigt och ger bara en känsla av oklara motiv.

    • det är uppenbart att du blandar ihop saker och ting. vänligen sätt inte likhetstecken mellan mig och anders. du gör mest bort dig själv. Passio lyssnade jag några sekunder på i videon som anders länkade till, och jag känner ingen önskan att lyssna mer på honom. låter rimligt att han skulle vara en gammal satanist, ja.

     vet ej vad du syftar på med “islamhoaxet”?

     jag tror inte att Mohammed var varken läs-eller skrivkunnig, så att det skulle vara han som skrev Koranen trodde jag inte ens att det var någon som har påstått? däremot reciterade han den.

     om vi ska snacka om mischmasch av texter så kan vi ju börja snacka om Kristendomens källor. Paulus förvirrade yttringar t.ex, tror jag är rent skadligt att ta på allvar.

     Islam betyder inte bara underkastelse. underkastelse under sanningen isåfall. och det är ingen ny religion som kom efter Kristendomen. det är samma religion som fanns långt innan både Jesus och Moses.

    • En nyans av vitt:
     Frågan är vad du försöker uppnå med dessa splittringar i detaljfrågor.
     För övrigt. Fråga red vem som är vem.

    • jag måste säga att det är lite knepigt att svara på kommentarer här efter några rundor (jag har fått svara på min egen kommentar senaste gångerna. a ja)

     du menar att Koranen har mixtrats med så att den inte längre stämmer överens med vad Muhammed fick ta emot genom sina uppenbarelser?

     jag har tydligen läst lite av “Revelations of an Insider” innan insåg jag nu efter att ha letat upp den igen på nätet. och visst är han vältalig och talar om mycket och mycket verkar rimligt. dock skulle jag vilja påstå att “The insider” mest framstår som en del av distraktionen.
     följande sägs om Islam:

     So Muslims who believe in seperate streams of Islam are actually rebelling against their own
     “prophet”….and that would be pretty much all Muslims.
     The kuran has a core of truth but it is floating in a sea of perversions, together with the other
     “holy” books.

     vore ju intressant om personen kunde utveckla lite mer om vad den kärnan av sanning är, och vilka dom största perversionerna är, i ett så viktigt ämne som detta.

     jag vet ingen text där det talas mer vältaligt och övertygande om “The One” än det görs i Koranen.

     sen påstår killen också att Mohammeds närmaste medhjälpare och en av hans hustrur var “bloodlines”, och att dom efter hans död enades om att splittra den muslimska rörelsen. där börjar jag ju misstänka att disinformationen tagit vid.

     du verkar alltså ta den här anonyma figuren som kallar sig “Insider” som en trovärdig källa, men du vägrar att ens öppna Koranen? jag förstår inte logiken. det verkar ju inte vara en trevlig prick, tycker jag man kan sluta sig till av hur han uttrycker sig.

    • Jag menar, även om jag kanske uttrycker mig dåligt, och ofullständigt… – bara det jag skrivit – tex att
     Islam från början är astrologi – och jag skrev lite om varför det är det. De hågade kan själva forska vidare, och jag “breddade” det genom att även skriva om att det gällde även jesus, bibel, änglar är angles, grader/vinklar i zodiaken, etc. Så det är lätt, allting… bara man gör sig av med det vanliga tänket – info som finns därute som är till för att få en ur kurs – och börjar från noll, och går på fundamentala principer.

     Jag har också skrivit att det är en missmach av äldre texter i botten, eller jag menar det.

     “Missmach av äldre texter som inte ens folk lite senare, som inte fanns, som muuuhammed, skulle ha förstått.”

     Så då kan jag inte mena, som du skriver:

     “… du menar att Koranen har mixtrats med så att den inte längre stämmer överens med vad Muhammed fick ta emot genom sina uppenbarelser?”

     För det fanns ju ingen muuuhammed, vilket ju skrivit. Utan det hittades på senare, och att “han” skulle” fått de orden instoppade i hjärnan via en “ärkeängel” Gabriel. Det vara bara äldre saker, en smörja av judiska och babylonska synsätt och sådant de “utvecklat” själva,eller gjort om, som månkulten, mm, och då det är gammalt så har det även med sig bra saker, en sanning, från början – det pimpade de upp, långt efter att denna muuuhammed skulle ha levt, vilket han aldrig gjort.

     Allt sant har de förstört, bara att det finns ord som ser bra ut. För alla människor, grupper, etc, har med sig det är innerst, något gott, sanningen, kommer därifrån. Alla grupper och etniciteter har tex olka ord för hur man bör leva, talar om olika “dygder”. Det hade vi i gamla Norden också.

     [Kommentaren kortad från över 800 ord till 300 ord. Observera regeln att kommentarerna får vara max 300 ord.]

    • hur vet du att Muhammed aldrig har funnits? jag trodde det fanns många historiska källor som vittnar om hans existens? och hur kommer det sig att du uppenbarligen har bekantat dig med Bibeln men inte med Koranen? och varför stavar du Muuuhammed?

     jag hade ingen aning om att stjärnan Fomalhaut inte rörde sig på himlen. intressant. jag trodde att den enda stjärnan som stod still var Polstjärnan. dock går det ju inte att se Fomalhaut härifrån (om man inte kan titta genom marken[vilket man kan i programmet Stellarium, som jag kan rekommedera och som är gratis]). jag antar att den ligger precis mitt emot (eller vad man ska säga) Polstjärnan på himlen.

     Regulus däremot ingår ju i stjärnbilden lejonet enligt vad jag kan se, och då står den ju inte alls still..?

     vore intressant om du kan nämna dom andra två fixstjärnorna, för jag kan inte tänka mig hur det skulle få plats en till som inte rör på sig, när det redan finns två.

     och tack till anders för länkarna. ska kolla in Santos Bonacci’s föreläsning.

    • Bortkapat av admin från kommentaren: 11 Jan, 2015 at 18:05

     [Max kommentarslängd är 300 ord. Det är inte tillåtet att hela tiden skapa nya användarnamn eller skapa flera alias som pratar med varandra.]

 • Blodet som pilen ska indikera tycks peka mot polisens vänstra hand men jag ser inget blod. Titta på denna video http://www.reactorbreach.com/showthread.php?tid=4194&page=8 i post nr 118, där ser man personer på taket som filmar. Två av dessa har skottsäkra västar. Videon är redigerad och klipper omärkligt mellan poliser och förövare. Vidare, vilka krafter tryckte, finansierade och distribuerade skylten “Je Suis Charlie” omedelbart efter dådet? Ser man liveleak filmen där polismannen sköts så är det intressant med alla markeringar på gatan som ändras vilket indikerar att det är två videosekvenser som fogats samman, se kommentar 104 här http://www.reactorbreach.com/showthread.php?tid=4194&page=7
  Denna länk är också värd att studera http://aanirfan.blogspot.co.uk/2015/01/mossad-attacks-paris.html
  Andra konstigheter: Varför var polismannen inte beväpnad? Varför är det ingen trafik? Det tappade passet? Israeliska reportrar på plats? Tidningen var på ruinens brant? Vilka är personerna på taket med skottsäkra västar? m.m. Förmodligen var detta en drill, d.v.s. ingen blev skadad såsom vid Sandy Hook, Boston Marathon och andra falska flagg drillar. Frågan är Qui Bono? Inte är det muslimerna.

  • Sickna tokerier! Tack för bra info! Mycket märklig film i den första länken post 118 – om detta är en autentisk inspelning av händelseförloppet så har de lyckats klanta till det något alldeles oerhört. Ett hårt bevis för att allt är en charad.

   Även Stockholm Stad har ju numera önskemål om att placera ut kameror på allmän plats, och det måste finnas något som kan stödja ett sådant beslut. Kontrollsamhället kan fortsätta att växa utan att ”någon” tycker det är konstigt.

   Träligt för muslimerna som sagt!

   • Nu är ju du samma person som du tackar (du har en vana atyt göra så, med olka användarnamn hit och dit) alltså Void från vaken.se – det är mest du som under måååånga användarnamn postar i dessa artiklar om Paris-händelsen, det är lite maniskt. Jag tycker det är synd att du inte håller dig till vaken.se, när vi har att göra med saker som liv och död och mänskligt lidande. Här har vi fått läsa att den skjutne polismannen setts i livet efteråt – jag vet inte om kommentaren justerades i efterskott…- och så många saker som är “konstiga” – man/du söker verkligen, för du är mer driven av något… som jag inte vet vad det är – än att tex ta avstånd från islam, visa aktning för de dödade och deras familjer. Det gäller att till varja pris få med allt som i teorin skulle kunna vara “konstigt” – att låtsas som om det faktiskt är verkliga och någorlunda bekräftafe konstigheter, att säga att den där gatan finns inte, att var är de döda… säga att alla är skådisar, etc.

    Seriös journalism och avslöjande grävande få lida om inte vaken.se:s Void håller sig till vaken med det urspårade – och kunde gott haft som nyårslöfte att hålla sig till ett användarnamn här på newsvoice. Men du har ju närmare 20 st igång. Du kan bidra med ETT användarnamn, för du är duktig på att ta fram.

   • Nja, jag är samme bjornqvist som brukar hoppa in då och då här och där. Tidigare härjade jag mest på UFO.se blev bannad och sökte mig till Soul Travel. Men även UFO-Magazine, Ny teknik, DN och Etanol.nu har fått stiftat bekantskap med mig. Den där från Motala som är så stöddig. Jo men visst. Pysslar helst med elektronik och kemi på min fritid. Som jag brukar säga: Jag kan svära vid Jehova att jag är samma bjornqvist som alltid. Jag har heller aldrig sett någon annan som försökt kapa mitt nick och det känns gott. Vaken.se har jag inget emot men jag tycket NV räcker för mig, en mycket bra mediasite. I värsta fall så kan man väl be RED att kontrollera IP-adressen.

 • Jaha … både newsvoice.se och whitetv.se lanserar på engelska språket (varför det helt plötsligt?) artiklar som säger att Paris-skjutningen var “verklig” – utifrån lite olika perspektiv. Skall nu även “konspirationsteoretikerna” i mellanmjölkens land fållas in i polariseringen? Vi har ju redan en samlingsregering i effekt i Sverige, så på den punkten ligger vi i startgropen för det kommande helvetet med 3:e kriget i mellanöstern. Den sanna judendomen, islam & kristendomen ligger pyrt till nu när det arbetas på hög växel att skapa friktion mellan dessa grupperingar. Skall vi vakna upp i en värld när dammet lagt sig där Björn Ulvaeus textrad “vem behöver religioner” är det globala mottot – NWO esoterism? I mina ögon är det just det som händer nu och det kommer fullbordas.

 • Ett huvudskott blöder kraftigt plus att ett skott från en AK-47 borde spränga bort en bit av huvudet. Angående blödande huvudskott så finns det någon filmsnutt där en amerikansk politiker tar livet av sig genom att skjuta sig själv i munnen med en revolver. Där forsar det blod. Och angående AK-47 så har jag sett bilder från avrättningar (Kina har jag för mig) med huvudskott från ungefär samma avstånd. Där var halva huvudet bortsprängt. Är man lite blödig så räcker det om man tittar på melonen som skvätter sönder i Anders länk. Och som Åke tar upp med ID-korten blir man ju bara tvungen att citera ett rent pucko.

  “You can fool some of the people all the time, and those are the ones you want to concentrate on.” – George W Bush

  • På nätet förekommer också diskussioner av veteraner i USA som diskuterar varför man inte ser någon rekyl. Filmen som jag lade ut igår, under en föregående artikel i ämnet, har stoppats av Youtube. Mycket märkligt då den bara innehöll en tretimmars australisk diskussion om attacken i Paris. Får man inte längre lov att diskutera?

   Troligen kan man se hela händelsen som en slags nyårspresent till hela världen. Kanske ska vi avsky muslimer lika mycket som sionisterna? Planerar de redan nu en ny attack någon annanstans som ska legitimera fler bombningar av Palestina/Syrien.
   Kommer vi att få se en upptrappning av övervakningskameror och utveckling mot en global polisstat.

   Idag refererades i DN, också väldigt lämpligt, till Ipsos rapport om att fler svenskar vill gå med i Nato pga ökade oroligheter. CIA har ju släppt sina interventioner i Sydamerika och blivit lediga för att planering och utförande av liknande aktioner i Europa, påhejade av Nato.

   • Youtube klippen har tydligen tagits bort på andra ställen för “opassande innehåll”. (se: jhaines.com). Bara det får larmklockan att ringa.
    Eftersom man endast kan “tänka” med vad som finns sinnesboxen så gäller att boxen har “rätt” innehåll. Utanför boxen sysslar man forskning.
    Men förstår man att politiken är tredimensionell blir sammanhangen mer klara.
    Vi på arbetsgolvet ser den som tvådimensionell och kan inte se uppåt, medan de ovanför i hierarkin kan se nedåt.

 • Märkligt att ID-card poppar upp vid sådana här händelser. Vilket assasinpro har ett sant ID med sig? Lika som vid WTC hittades ID-cards när t.o.m. järnbalkar blev pulver. Det här luktar avledning.

 • All ära för din analys Torbjörn, men det finns också teaterblod.:)

  Jag kan inte undkomma att tänka på WTC. Idag ifrågasätts det stark om några flygplan överhuvudtaget körde in i WTC. Ändå för den som minns, hörde vi förtvivlade anhöriga som ringde telefonsamtal från de “kapade flygplanen”. Till flygplatsen i LA? kom ingen, inga anhöriga stormade varken telefonlinjer eller kom oroliga till flygplatsen.

  Alla mins väl Sandy Hook och massaker på barn i skolan. Senare läste jag att inget sådant inträffade och i polisregister över dödsfall framkom det att det inte dog en enda människa som offer för brottslighet i Sandy Hook

  Nu har vi detta i Paris. Manipulationen kom så lång tyvärr att det inte går att lita på om det är ett skådespeleri eller på blodig alvar. Man kan helt enkelt inte lita längre på det som visas.

  WhiteTv har sina tankegångar om händelser i Paris: http://www.whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/1109.html
  Vaken.se har andra tankegångar: http://www.vaken.se/charlie-hebdo-mediasveriges-hyckleri/
  Blueshift har sina tankegångar: http://blueshift.nu/paris-cui-bono/

  För att avsluta mina funderingar så är frågor för mig om hela händelsen är iscensatt, om de som blev beskjutna verkligen dog på riktig, eller om det är teater. Om de dog på riktig vilka krafter tjänar på detta? Vad har man uppnått med detta i form av upprördhet och folks aversion mot muslimer o.s.v.

  • “… men det finns också teaterblod.:)”

   Du ingår ovetandes i teatern.

   När något förstörs eller tas över, så sker det ofta och bäst inifrån, amed bistånd från de som aldrig begrep att de var nyttiga idioter.

   När Titanic går under… så får man gratis drinkar, men klagar på att det inte är is i den, och andra beundrar de vackra isbergen utanför.

   Hur ska man någonsin få tex media att intressera sig för att “avslöja” eller ta upp om Estonias konstiga förlisning, där till och med ledande politiker mörklade genom att vägra värdiga begravningar, utan hellre hälla betong på skeppet – när man i dessa två artiklar om händelsen i Paris får läsa sådana stolpskottskommentarer. Om man som nu gjordes, i artikel, i samma andetag som man tar upp om att Paris är ett false flag, så nämner man Estonia, mm. Det är väldigt dåligt att göra så. Alternativ media med följande överdrivna bollibompa-kommenterer får försöka hålla ribban lite högt, och stävja infospridarnas verksamhet, och de maniska självkonspirerande användarnamnen.

 • “Det är alls inte självklart att man ska häckla religioner. Eller att man ska publicera skämtteckningar på profeten Muhammed eller på jihadistledare. Men alla sunda demokratier vilar på fundamentet att det är vår rätt att göra just detta”

  Denna kommentar är lånad från en artikel i SVD skriven den 7-8 Januari av Fredric Karen.

  Det som slår mig är att det tydligen är fritt fram att häckla och håna islam och profeten Muhammed på olika sätt och vis men skulle man
  göra samma sak med Judendomen och dess olika ledare samt rabbiner då skulle man direkt bli anklagad för antisemitism.

  Vem ger Gammelmedia rätt att häckla Muhammed och Islam men vägrar rätten till andra att göra detsamma för Israel och Judendomen?

  Saken är den att Israel inte tål den minsta kritik utan att direkt slå ner med anspelningar på antisemitism.

  Se vad som hände 17 Januari 2004 . Det var en utställning på Historiska museet , läs och begrunda. Utställningen

  gjordes av Dror Feiler som själv har judisk bakgrund. Här är demokratin som bortblåst.

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/israelisk-attack-mot-konstverk_121349.svd

  • Mycket bra kommentarer!

   Någon har sagt: Vill du veta vem som har makten ska du granska vem/vilka du inte får kritisera ….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *