Inga bevis för att vaccinet Flulaval fungerar enligt tillverkaren GlaxoSmithKline

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 28 januari 2015
- NewsVoice redaktion

Flulaval vaccine no controlled trials

Läkemedelsbolaget GlaxoSmithKline (GSK) bakom vaccinet Flulaval mot influensa konstaterar att vaccinet förmodligen inte fungerar och skriver det för säkerhets skull på preparatets medföljande infoblad där det står: “No controlled trials demonstrating a decrease in influenza”, men det lär inte förhindra övertron på vaccin, skriver Mike Adams för NaturalNews.

Mike Adams beklagar i sin artikel att läkare inte informerar sina vaccinkunder om att det saknas vetenskapliga belägg för att vaccinet fungerar.

Källa: Flu shot hoax admitted: “No controlled trials demonstrating a decrease in influenza”

GlaxoSmithKline om Flulaval: gsksource.com/gskprm/htdocs/documents/FLULAVAL.PDF

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Häromdagen snubblade jag in på “the Colbert report”, och vilken klassiker Stephen Colbert slog till med angående Läkemedelsföretagen, citat:
    -“Pharmaceutical companies are a bit like highschool boys, more interested in getting inside you, than being effective once there”

  • Kontentan av detta måste ju bli att det är fullt möjligt, tillåtet och lagligt att ta fram, få godkänt, och marknadsföra ett vaccin utan att kunna bevisa att det fungerar och har någon effekt.

    Konstaterar också att patienterna ju aldrig får denna information eftersom förpackningarna ju öppnas av personalen på läkarmottagningar, vårdcentraler och vaccinationscentraler och att bipacksedeln aldrig kommer patienterna till del.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *