TechCrunch.com: “What Happens To Privacy When The Internet Is In Everything?”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 januari 2015
- NewsVoice redaktion

sladdThis week Google’s Eric Schmidt was on a panel at the World Economic Forum in Davos, where he suggested that the future Internet will be, in one sense, invisible — because it will be embedded into everything we interact with.

“The Internet will disappear,” he predicted (via The Hollywood Reporter). “There will be so many IP addresses…so many devices, sensors, things that you are wearing, things that you are interacting with that you won’t even sense it. It will be part of your presence all the time.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *