Merck scientist threatened with jail time for trying to expose vaccine fraud

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Mike Adams. A Merck vaccine scientist was threatened with jail time for trying to expose the outright scientific fraud and data falsification being used by the vaccine industry to make its faulty products appear to work even when they don’t, according to a document filed with the United States government.

Stephen A KrahlingFormer Merck virologist Stephen A Krahling tried to go to the FDA with evidence of vaccine research fraud taking place at Merck, but he was threatened with jail time by Merck’s own people, according to a False Claims Act document he and another co-worker filed with the federal government.

Learn more

Related: Merck scientists claim Merck forced them to falsify vaccine efficacy test


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • En silverstrimma vid horisonten. Bara när folk är modig nog att avslöjar alla bedrägerier som sker, kommer vi att se en ändring. Dessa avslöjanden kan dock bara komma från insider. Vi får hoppas att Kongressen inte är så genomruttet att de bara gör en show och låter det sedan bero. Synd att det inte finns samma lag i Europa som skyddar Whisselblower.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *