Annons: National Health Federation firar 60 år den 23‐24 maj 2015 – Tema hälsofrihet – Laholm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 februari 2015
- NewsVoice redaktion
NHF firar 60 år 2015

Temat är hälsofrihet på konferensen och NHF Sweden vill göra helgen oförglömlig. NHF arrangerar så att likasinnade kan träffas, inspireras, utbyta tankar under angenäma former under en helg. NHF vill berika dig med föreläsningar som hålls av ledande hälsoprofiler.

På lördagskvällen firar NHF med god mat, gemytlighet och festligheter. På söndag förmiddag blir det aktiviteter och brainstorming om hur vi kan göra för att uppnå hälsofrihet.

Lögnäs Gård - Foto från hemsida, Lognasgard.se
Lögnäs Gård – Foto från hemsida, Lognasgard.se

Mer info på hemsidaProgram, anmälan och priser

Hela eventet förläggs på Lögnäs Gård (karta) ett litet mysigt lanthotell i Laholm. Kl 13.00 är det samling och registrering.

Föredragen under lördagen den 23 maj startar kl 14.00

Föreläsningar om hälsa och hälsofrihet är öppen för alla. Eftersom temat är hälsofrihet (NHF:s ledord) kommer alla föreläsare att föreläsa om just hälsa och hälsofrihet ur olika perspektiv. Föreläsningarna pågår under 4?5 timmar.

Sara BooSara Boo, diplomerad Homiatriker och ordförande i NHF Sweden föreläser om hälsofrihet utifrån den EU?lagstiftning som begränsar tillgången på hälsoprodukter i Sverige, avseende frön, örter, hälsokost, livsmedel och homeopatika. Vad kan vi göra för att vi ska säkra den mänskliga rättigheten till naturens apotek?

Scott Tips, jurist och president i NHF:s moderorganisation föreläser om hälsa och hälsofrihet och Codex Alimentarius, sitt arbete i Codex och hur det fungerar. NHF är den enda hälsoförening som har mandat att föra sin talan i Codex Alimentarius. På hemsidan www.thenhf.se kan kan du läsa mer om Codex Alimentarius.

Michael Zazzio 100pxMichael Zazzio, oberoende forskare, kommer att prata om den svenska lagstiftningen, hur begrepp som “evidens” och ”vetenskap och beprövad erfarenhet” saknar substans och även bryter mot våra grundlagar, hur rättsäkerheten äventyras och om myndigheter som inte kan den lagstiftning som de är tillsatta att utöva tillsyn över.

Anders Sultan 100pxAnders Sultan kommer att berätta om hälsa, hälsofrihet och kolloidalt silver, samt sina erfarenheter kring hetsjakten på kolloidalt silver, där både tidningar och myndigheter verkar ha brutit mot lagen i sin kamp för att stoppa produkten. Är kolloidalt silver farligt? Kan det vara bra? Vad finns det för stöd i forskningen?

Aktiviteter söndag 24 maj 2015 startar kl 09.30

Under några timmar på förmiddagen så kommer NHF att ha aktiviteter (inkl en överraskning) och brainstorming. Världsproblemen löses. Eventuellt kan det bli en föreläsning. Allt är kostnadsfritt, men endast för medlemmar. Officiellt avslut kl 12.30. Entusiaster stannar kvar och går på SPA.

Lögnäs Gård - Foto från hemsida, Lognasgard.se
Lögnäs Gård – Foto från hemsida, Lognasgard.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *