Snowden, Greenwald address students: ‘Human life is about taking risks’

0

Snowden-Greenwald-2feb2015In the nerd equivalent of getting a supermodel to take you to prom, a Toronto high school student convinced whistleblower-in-exile Edward Snowden and journalist Glenn Greenwald to address his high school’s World Affairs Conference on Monday.

“WASHINGTON, February 2nd (Sputnik) — The keynote speech and moderated discussion on “Privacy vs. Security: A Discussion of Personal Privacy in the Digital Age” was the first time Snowden addressed a high school-aged audience.

The group of over 1000 students heard the whistleblower and the journalist talk via livestream on topics ranging from the changes in intelligence gathering and the importance of online privacy to whether leaking secret information is a crime or a defense of democracy.”

Read more


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelHyllning till Philip Seymour Hoffman – ett år sedan han gick vidare
Nästa artikelSanna Ehdin vill revidera en svensk sjukvård med allvarliga systemfel – Del 1
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer