Strålning och elektromagnetiska fält som kan hela och som kan döda

publicerad 27 februari 2015
- K. Reporter
Bicom 2000

Elektromagnetiska fält kan skada eller läka beroende på frekvens styrka eller den tid som exponeringen pågår. Det menar ryska läkare som använder dagligen på sjukhusen sedan 1970-talet. Ryska forskare och läkare har sedan lång tid haft kunskap om de skadliga effekterna av vad som i västvärlden ansetts som låga nivåer av elektromagnetisk strålning.

Östeuropa har haft gränsvärden för mikrovågsstrålning sedan 1960-talet som är hundratals gånger lägre än de som i dag gäller i västvärlden, vilka endast bygger på föreställningen att strålningen inte är skadlig så länge den inte är så hög att den värmer upp dig med en grad.

Ryssland har gjort energimedicin till en nationell specialitet och forskare har utvecklat olika tekniker och apparater alltsedan 1970-talet. En av pionjärerna på området är neurologen Yuri Khodlolv, chef vid Institute of Higher Nervous System i Moskva, där forskning på området bedrivits sedan 1966.

Jean-Pierre Lentin”Vi kan både läka allting och orsaka all möjlig skada med magnetfält, beroende på frekvens och styrka”, sade han till Jean-Pierre Lantin.

Lantin är författare till den franska boken ”Ces ondes qui tuent, ces ondes qui guerissent” (Strålning som dödar, strålning som läker) som gavs ut 2001.

Behandlingen kan även hjälpa elöverkänsliga personer [förf. anm].

En metod inom området är Bicom 2000, som använder” bioresonans”. Maskinen tillverkas i Tyskland och den upptäcker och använder den information som produceras inne i kroppen. Metoden återställer kroppens elektriska harmoni när och där det finns obalanser.

Celler kommunicerar med varandra genom att avge svaga elektriska signaler. Alla celler avger kontinuerligt och tar emot sådana signaler. Friska celler avger harmoniska signaler genom sina membran och de “resonerar” med andra celler.

Skadliga ämnen och kroppsfrämmande strålning kan störa cellernas naturliga signalering. Exempelvis kemikalier, bakterier, virus, parasiter, svamp, kvicksilver från amalgamfyllningar, elektromagnetisk strålning från trådlös teknik. Det kan i förlängningen leda till sjukdomar.

Det är här bioresonsansmetoden kommer in. BIOCOM lyckas avläsa om det finns obalanser i kroppens elektriska signaler typiska för exempelvis mögel eller bakterier och resonerar tillbaka signaler som triggar kroppens eget balanserande system så att harmoniska signaler kan återställas.

BIOCOM kan även generera specifika frekvenser som stimulerar immunsystemet och hjälper kroppen att läka.

Bicom 2000“After finding the right frequency like when tuning to a radio station, the device returns — or mirrors — the combined signal to the body to trigger its balancing mechanisms and help it neutralize pathogens. In sum, the interference is reprogrammed so that the cell can regain its harmony.“

“The BICOM 2000 can also generate specific vibrations that stimulate the immune system to help the body heal. It can analyze the rotating power of blood, measure dental electricity and test the biocompatibility of medication.“

“The practitioner can also establish a finely customized settings by adjusting frequencies, amplifications, signal depreciations and by optional addition of pulsed magnetic fields which are a feature of this treatment system.“

Läs hela artikeln av André Fauteux

Text: K. Reporter

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Bok att rekommendera: The electric body av Robert Becker och Gary Selden.
  Även Dr. Hulda Clark och hennes många böcker är enastående.

  Allt är atomer och består av energi, energi består i sin tur utav frekvenser och vibrationer.
  Strålning, tankar, WiFi, färger, celler, DNA, gester ect allt består utav energi.

  Varje livsform byggt utifrån en atomstruktur såsom virus, bakterie eller parasit har sin egen frekvens/vibration, även skelettet, levern eller nervinpulser.
  Likt precis som dem olika strålningarna från solen, jordens bakgrundstrålning eller de mer “sjukliga” konstjora strålningarna såsom WiFi/5G.

  Energi kan inte förintas, enbart omvandlas och det är just detta handlar om.

  Läs lite om:

  Zapper, https://www.google.se/search?client=opera&q=zapper+hulda+clark&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

  Syncrometer: https://www.google.se/search?client=opera&hs=fyV&q=syncrometer+hulda+clark&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwj56aSD99bfAhWJ2ywKHS90BKcQBQgpKAA&biw=1520&bih=769

  Andra värda saker att titta på.
  Aquatone: https://mr-ab.se/produkter/aquatone-2/
  Trioemed: https://mr-ab.se/produkter/triomed-cgi/
  Blueshield EMF: https://www.blushield-us.com/?v=f003c44deab6
  Monicore: https://mr-ab.se/halsoundersokningar/apparat-monikor/

  • Andrew Marino är en mångårig medarbetare till Becker
   Marino har även skrivit en biografi om Becker. Becker tillhör dom som kände på sig att livet och elektromagnetismen hör ihop på ett djupare sätt än som är allmänt accepterat inom vetenskapen.
   Men det finns mycket i det som påstås i det här ämnet som är irrelevant och som tom är medveten desinfo eftersom eliterna vill blanda bort korten beträffande deras hemlighållna tillämpningar.
   Men Becker och Marion har den typen av kunskapsgrund som gör att dom är värda att uppmärksamma.
   https://andrewamarino.com
   https://cassandrapublishing.net/beckerbio.html

 • Bok att rekommendera: The electric body av Robert Becker och Gary Selden.
  Även Dr. Hulda Clark och hennes många böcker är enastående.

  Allt är atomer och består av energi, energi består i sin tur utav frekvenser och vibrationer.
  Strålning, tankar, WiFi, färger, celler, DNA, gester ect allt består utav energi.

  Varje livsform byggt utifrån en atomstruktur såsom virus, bakterie eller parasit har sin egen frekvens/vibration, även skelettet, levern eller nervinpulser.
  Likt precis som dem olika strålningarna från solen, jordens bakgrundstrålning eller de mer “sjukliga” konstjora strålningarna såsom WiFi/5G.

  Energi kan inte förintas, enbart omvandlas och det är just detta handlar om.

  Läs lite om:

  Zapper, https://www.google.se/search?client=opera&q=zapper+hulda+clark&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

  Syncrometer: https://www.google.se/search?client=opera&hs=fyV&q=syncrometer+hulda+clark&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwj56aSD99bfAhWJ2ywKHS90BKcQBQgpKAA&biw=1520&bih=769

  Andra värda saker att titta på.
  Aquatone: https://mr-ab.se/produkter/aquatone-2/
  Trioemed: https://mr-ab.se/produkter/triomed-cgi/
  Blueshield EMF: https://www.blushield-us.com/?v=f003c44deab6
  Monicore: https://mr-ab.se/halsoundersokningar/apparat-monikor/

  • Andrew Marino är en mångårig medarbetare till Becker
   Marino har även skrivit en biografi om Becker. Becker tillhör dom som kände på sig att livet och elektromagnetismen hör ihop på ett djupare sätt än som är allmänt accepterat inom vetenskapen.
   Men det finns mycket i det som påstås i det här ämnet som är irrelevant och som tom är medveten desinfo eftersom eliterna vill blanda bort korten beträffande deras hemlighållna tillämpningar.
   Men Becker och Marion har den typen av kunskapsgrund som gör att dom är värda att uppmärksamma.
   https://andrewamarino.com
   https://cassandrapublishing.net/beckerbio.html

 • “Skalärvågor är teoretiska begrepp utan empiriskt stöd.”

  Jag skulle inte vara så sæker på det. Kolla upp den tyske fysikern Professor Konstantin Meyl på whitetv dær han demonstrerar øverførsel av strålning genom luft utan ledning, precis som Tesla. Han presenterar æven en teori om att våra celler kommunicerar, inte med elektriska, utan med magnetiska skalærvågor dær DNA med sin dubbelhelix- struktur och pyrimidinringar utgør de fysikaliska ramarna før icke-kemisk cellkommunikation.

  • Det finns entusiaster för elektromagnetisk mystik sen 1810 har jag för mig med påståenden om avancerad påverkan på psyket mm. De har positiva avsikter och tror saker men de bevisar ingen ny fysik. Tesla var bevisligen mycket uppfinningsrik men när han försökte sig på teoretiska tolkningar av nya fenomen hade han nått sin inkompetensnivå.

 • “Skalärvågor är teoretiska begrepp utan empiriskt stöd.”

  Jag skulle inte vara så sæker på det. Kolla upp den tyske fysikern Professor Konstantin Meyl på whitetv dær han demonstrerar øverførsel av strålning genom luft utan ledning, precis som Tesla. Han presenterar æven en teori om att våra celler kommunicerar, inte med elektriska, utan med magnetiska skalærvågor dær DNA med sin dubbelhelix- struktur och pyrimidinringar utgør de fysikaliska ramarna før icke-kemisk cellkommunikation.

  • Det finns entusiaster för elektromagnetisk mystik sen 1810 har jag för mig med påståenden om avancerad påverkan på psyket mm. De har positiva avsikter och tror saker men de bevisar ingen ny fysik. Tesla var bevisligen mycket uppfinningsrik men när han försökte sig på teoretiska tolkningar av nya fenomen hade han nått sin inkompetensnivå.

  • Oavsett om det fungerar eller ej så är det inga nya fysikaliska fenomen. Skalärvågor är teoretiska begrepp utan empiriskt stöd. Det enda empiriskt fastlagda är i detta fall det vanliga elektromagnetiska närfältet. Witte och andra söker förklara hjärnkontrollteknologi med hjälp av skalärvågor men det behövs inte. Det finns konventionella förklaringar om än mycket mer försåtliga än att det bara handlar om signaler.

  • Oavsett om det fungerar eller ej så är det inga nya fysikaliska fenomen. Skalärvågor är teoretiska begrepp utan empiriskt stöd. Det enda empiriskt fastlagda är i detta fall det vanliga elektromagnetiska närfältet. Witte och andra söker förklara hjärnkontrollteknologi med hjälp av skalärvågor men det behövs inte. Det finns konventionella förklaringar om än mycket mer försåtliga än att det bara handlar om signaler.

 • Jag har ingen åsikt om maskinen som beskrivs här, men vad beträffar strålning och läkande egenskaper så har jag skrivit tidigare om Bosniska pyramider där även läkande egenskaper är med. Länk: http://ivansbj.blogspot.se/2014/03/secret-of-bosnian-pyramids.html

  Vidare har jag sammanställd en artikel om Wilhelm Reichs på följande länk: https://newsvoice.se/2014/10/21/bok-av-heiko-lassek-orgon-terapi-helande-med-universell-kosmisk-energi/

  Det finns andra länkar också där man kan fördjupa sig i ämnen som fri energi, kosmisk energi, eller helande energin.

  En sak är absolut säker. En människans hjärna och hjärta sänder ut informationen till hela kroppen. Om en människa har motstånd inom sig på det medvetna, eller omedvetna planet så kommer en sjukdom tidigare eller senare som ett brev på posten.

  Det jag undrar över är att om ovanstående maskin balanserar upp kroppen så att den läker, så är det inte säkert alls att den behandlade människa förstod varför hon överhuvudtaget blev sjuk och om hon inte löser konflikter och problem inom sig så kommer hon att bli sjuk igen och ingen maskin i världen hjälper i så fall i det långa loppet.

  Min bedömning är att vist kan detta fungera alldeles utmärkt men det tar inte bort ansvar från människan att göra upp med sina inre konflikter. Sen är det så ironisk att så länge det finns apparater som låter så är en människa mer benägen att bli frisk, fast exakt samma resultat går att åstadkomma enbart med hjälp av helande händer.

  Vi går idag mot tider då det är dags att varje människa förstår att hon besitter ett enorm kraft och att hon själv är den bästa helare för sin kropp.

  Man kan läsa om doktor Hamer på min blog och hans tankar kring ohälsa, eller artikel om Germanische neue Medicin Utdrag från min blog: “Alla sjukdomar är ett resultat av en andlig /själslig/ biologisk konflikt!”

  Vad beträffar att skada människor med strålning så skriver Henning Witte på WhiteTv t.ex. om ELF vågor eller en artikel på min blog “Att skydda sig mot personangrepp med skalärvapen”

  Med andra ord, ovanstående maskin kan man inte bara avfärda

 • Jag har ingen åsikt om maskinen som beskrivs här, men vad beträffar strålning och läkande egenskaper så har jag skrivit tidigare om Bosniska pyramider där även läkande egenskaper är med. Länk: http://ivansbj.blogspot.se/2014/03/secret-of-bosnian-pyramids.html

  Vidare har jag sammanställd en artikel om Wilhelm Reichs på följande länk: https://newsvoice.se/2014/10/21/bok-av-heiko-lassek-orgon-terapi-helande-med-universell-kosmisk-energi/

  Det finns andra länkar också där man kan fördjupa sig i ämnen som fri energi, kosmisk energi, eller helande energin.

  En sak är absolut säker. En människans hjärna och hjärta sänder ut informationen till hela kroppen. Om en människa har motstånd inom sig på det medvetna, eller omedvetna planet så kommer en sjukdom tidigare eller senare som ett brev på posten.

  Det jag undrar över är att om ovanstående maskin balanserar upp kroppen så att den läker, så är det inte säkert alls att den behandlade människa förstod varför hon överhuvudtaget blev sjuk och om hon inte löser konflikter och problem inom sig så kommer hon att bli sjuk igen och ingen maskin i världen hjälper i så fall i det långa loppet.

  Min bedömning är att vist kan detta fungera alldeles utmärkt men det tar inte bort ansvar från människan att göra upp med sina inre konflikter. Sen är det så ironisk att så länge det finns apparater som låter så är en människa mer benägen att bli frisk, fast exakt samma resultat går att åstadkomma enbart med hjälp av helande händer.

  Vi går idag mot tider då det är dags att varje människa förstår att hon besitter ett enorm kraft och att hon själv är den bästa helare för sin kropp.

  Man kan läsa om doktor Hamer på min blog och hans tankar kring ohälsa, eller artikel om Germanische neue Medicin Utdrag från min blog: “Alla sjukdomar är ett resultat av en andlig /själslig/ biologisk konflikt!”

  Vad beträffar att skada människor med strålning så skriver Henning Witte på WhiteTv t.ex. om ELF vågor eller en artikel på min blog “Att skydda sig mot personangrepp med skalärvapen”

  Med andra ord, ovanstående maskin kan man inte bara avfärda

 • Olika frekvenser ger olika fördelning av strömmen genom vävnader så om det funkar borde det vara som en variant av massage.
  De påstådda diagnostiska egenskaperna är nog bluff. Visst finns det resonanser men det handlar då om kroppens storskaliga egenskaper.

  • Det har inget med massage att göra. Om cancer finns det väldigt mycket forskning, kolla upp den så får du lite mer info om hur det fungerar. Kolla tex low alternating electric current cancer.
   Edit : Eller tumor treating fields, TTFields.

   • Det står inget om cancer i artikeln här bara allmänt om att läka. Jag menade analogt med att massera men inuti kroppen. Fysisk påverkan motsvaras av elektrisk verkan speciellt i muskelvävnad så parallellen med massage har fog för sig. Signaler mellan celler är bara gissningar som man inte kan styrka att det verkligen handlar om även om såna signaler finns överallt i oss. Vi är vandrande elektrolyter. Man kan se empiriskt att något har en verkan men det betyder inte att man har förstått varför.
    Men funkar det skall det naturligtvis utnyttjas och utvecklas och förhoppningsvis så småningom begripas.

  • Tvärtom, Peter. Bioresonans verkar vara ett väldigt bra instrument för att snabbt hitta och även behandla problem i kroppen. Jag har stött på det i olika skepnader sedan 1990 och tekniken har bara blivit bättre.

   Det som är synd är att intresset bland dem som utbildats till att bara tro på kemiska preparat och knivar är så svalt, och att det verkar så svårt att få pengar till att forska på sånt här i länder där medicinindustrin har skamgrepp om pungkulorna på vårdetablissemanget.

   • Det finns charlataner som påstår att de mäter frekvenser från kroppen och har gjort väldigt omfattande påstådda kartläggningar med olika frekvenser från olika organ.
    Det är exempel på bluff eller artefakter av mätutrustningen.
    Du säger ‘tvärtom’ dvs du menar att diagnostik genom mätning av elektromagnetisk resonanser skulle fungera allt bättre? Vad diagnosticerar de?

 • Bra att Newsvoice håller e-m påverkan vid liv. Både den positiva , och den skadliga. För 12 år sedan i nr 2 av 2003 av 2000-talets Vetenskap hade jag gjort tre artiklar ; frekvensmedicin – en introduktion, E-m terapi = frekvensmedicin och QXCI. Artiklar som det tagit år att komma fram till. Då var det ett pionjärabete på svenska, men det var svårt att förmedla det förståeligt likafullt som det gällde att inte överförenkla . Jag tror artiklarna står sig bra ännu idag. Här för läsning. http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03nr2.htm
  Lars Nemeth och Bicom har sin givna plats liksom de ryssar som varit pionjärer. Det är bara det att man inom akademiska kretsar i vårt land inte tillägnat sig ett dyft
  Ingemar Ljungqvist, chefred http://www.2000tv.se

 • Olika frekvenser ger olika fördelning av strömmen genom vävnader så om det funkar borde det vara som en variant av massage.
  De påstådda diagnostiska egenskaperna är nog bluff. Visst finns det resonanser men det handlar då om kroppens storskaliga egenskaper.

  • Det har inget med massage att göra. Om cancer finns det väldigt mycket forskning, kolla upp den så får du lite mer info om hur det fungerar. Kolla tex low alternating electric current cancer.
   Edit : Eller tumor treating fields, TTFields.

   • Det står inget om cancer i artikeln här bara allmänt om att läka. Jag menade analogt med att massera men inuti kroppen. Fysisk påverkan motsvaras av elektrisk verkan speciellt i muskelvävnad så parallellen med massage har fog för sig. Signaler mellan celler är bara gissningar som man inte kan styrka att det verkligen handlar om även om såna signaler finns överallt i oss. Vi är vandrande elektrolyter. Man kan se empiriskt att något har en verkan men det betyder inte att man har förstått varför.
    Men funkar det skall det naturligtvis utnyttjas och utvecklas och förhoppningsvis så småningom begripas.

  • Tvärtom, Peter. Bioresonans verkar vara ett väldigt bra instrument för att snabbt hitta och även behandla problem i kroppen. Jag har stött på det i olika skepnader sedan 1990 och tekniken har bara blivit bättre.

   Det som är synd är att intresset bland dem som utbildats till att bara tro på kemiska preparat och knivar är så svalt, och att det verkar så svårt att få pengar till att forska på sånt här i länder där medicinindustrin har skamgrepp om pungkulorna på vårdetablissemanget.

   • Det finns charlataner som påstår att de mäter frekvenser från kroppen och har gjort väldigt omfattande påstådda kartläggningar med olika frekvenser från olika organ.
    Det är exempel på bluff eller artefakter av mätutrustningen.
    Du säger ‘tvärtom’ dvs du menar att diagnostik genom mätning av elektromagnetisk resonanser skulle fungera allt bättre? Vad diagnosticerar de?

 • Bra att Newsvoice håller e-m påverkan vid liv. Både den positiva , och den skadliga. För 12 år sedan i nr 2 av 2003 av 2000-talets Vetenskap hade jag gjort tre artiklar ; frekvensmedicin – en introduktion, E-m terapi = frekvensmedicin och QXCI. Artiklar som det tagit år att komma fram till. Då var det ett pionjärabete på svenska, men det var svårt att förmedla det förståeligt likafullt som det gällde att inte överförenkla . Jag tror artiklarna står sig bra ännu idag. Här för läsning. http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03nr2.htm
  Lars Nemeth och Bicom har sin givna plats liksom de ryssar som varit pionjärer. Det är bara det att man inom akademiska kretsar i vårt land inte tillägnat sig ett dyft
  Ingemar Ljungqvist, chefred http://www.2000tv.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *