Canal 2nd Opinion: “Fortsatt tvångsvaccinering i Frankrike”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 mars 2015
- NewsVoice redaktion

Vaccin - Crestock.comFörfattningsrådet i Frankrike sammanträdde den 20 mars 2015 i frågan om obligatorisk vaccinering är förenlig med grundlagen i Frankrike. Svaret blev “ja” och beslutet försvarades med att det finns ett konstitutionellt krav på att staten har rätt att skydda befolkningens hälsa, skriver Canal 2nd Opinion.

Upprinnelsen till det förnyade beslutet togs efter att Marc och Samia Larère vägrat vaccinera sin treåriga dotter Louisa Larère. Trots att den advokat Emmanuel Ludot som föräldrarparet anlitat ansåg att tvångsvaccinering är en form av tvångsmedicinering och därför inte är förenligt med de mänskliga fri- och rättigheterna ansåg myndigheterna att obligatorisk vaccinering mot difteri, stelkramp och polio ska ske per tvång om föräldrar i Frankrike motsätter sig det.

Frankrike och Italien är de enda länder i Europa som idag har denna lag, fortsätter Canal 2nd Opinion.

Marc Larère förlorade en kusin, efter en vaccination mot smittkoppor. Denne dog efter injektionen.

Nu riskerar franska föräldrar upp till två års fängelse och 30 000 euro i böter om de inte tillåter sitt barn att vaccineras.

Källa: Canal 2nd Opinion: Fortsatt tvångsvaccinering i Frankrike

Rewrite: Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • När kommer vi kanske få en ström av flyktande personer från Frankrike för att slippa bli vaccinerade eller tvingas se sina barn få komplikationer. – Men det är klart – i Frankrike kan man säker muta någon doktor eller sköterska som skickar sprutans innehåll på golvet istället för in i sitt barn … Eller ???

  • Det är bara en tidsfråga innan tvånget kommer till Sverige. Vi har lika stora galningar här – om inte värre. Vi har nästan varit världsbäst i tvångsåtgärder så det är bara för dem att damma av sina rutiner.

   Tvånget introduceras stegvis, land för land. EU vill naturligtvis inte ta ett beslut i frågan eftersom förtroendet för dem redan är körd i botten.

   • Skulle det möjligen kunna vara vår nuvarande utrikesminister som fixar det hela? Hon var väl vice-kommissionär när alla EU/EESmedborgares rätt till EUvård ifrågasattes av den danske statsministern tillsammans med någon ytterligare nordisk minister …

    Rubriker och bilder lär då ha funnits i svenska dagstidningar …

    Margot har ju på ett ytterst imponerande sätt lyckats få den muslimska världen att reagera och borde väl därför också ha starka argument för att även NU här i Europa kunna stå på samma sida, som alla dem vilka NU tycks hotas att bli tvångsvaccinerade mot sin vilja …

    Margot borde väl därför (om någon) vara den, som skulle kunna röra om även i den grytan – innan den blir vidbränd som nu tycks ha skett i Frankrike och Italien …

    Vi vet ju att vaccinationsföretagen är ytterst skickliga på att muta sig fram i världen, när spåren av alla komplikationer döljs med hjälp av stora penningpåsar — så varför inte även i de västeuropeiska länder där korruptionspengar brukar lösa alla problem vilka skulle kunna förhindra att något går de stora skojarbolagen emot …

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *