DN: Bråk mellan Jan Guillou och Micael Bindefeld i P1

publicerad 16 mars 2015
- Henrik G

Jan Guillou på Bokmässan i Göteborg 2013 - Foto: Albin OlssonDN. Jan Guillou retade upp flera paneldeltagare när han var med i P1 Debatt på söndagen. Ilsknast blev Micael Bindefeld. ”Nu blir jag så jävla förbannad”, sa Bindefeld efter att Guillou uttalat att antisemitismen är ”utplånad” i Sverige.

P1 Debatt avhandlade på söndagen temat ”Hur mycket hat tål Sverige?” om antisemitism och islamofobi. Muslimska Fatima Reza i Katrineholm berättade om hur hon fyra-fem gånger i månaden får hundbajs, grisöron och fyllda kondomer i brevlådan och Petra Kahn Nord, generalsekreterare för judiska ungdomsförbundet, vittnade om sin rädsla inför att leva öppet som judinna i Sverige.

Läs mer | Jan Guillou på bokmässan i Göteborg 2013 – Foto: Albin Olsson

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq