State Dept. spox flops on question of NATO exercises near Russian border

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 mars 2015
- NewsVoice redaktion

RT.com. Russia using Vietnamese air bases to refuel bomber aircraft raises tensions with the West, yet there is nothing wrong with US and NATO drills near the Russian border, according to State Department spokesperson Jeff Rathke.

RT’s Gayane Chichakyan and the AP’s Matt Lee questioned Rathke, the director of the agency’s Officer of Press Relations, during Friday’s daily press briefing, asking whether the US and NATO’s ongoing military exercises in Estonia could be interpreted as potentially provocative. When pressed to explain the seeming contradiction in the government’s views, the spokesman struggled with an answer.

RT.com: Drills for me but not for thee: NATO launches war games near Russian border

Massive military drill in Russian far east: Kamchatka coast rocked by defense barrage


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Det tråkiga är om jag förstått det rätt att både ryssland och nato finansieras från samma håll. Dvs samma banksekter i bakgrunden. Tror att det var chussodovski på globalresearch.ca som sa det vid något tillfälle.
    Så för dom är det ju win-win bara genom dom olika övningarna. Kanske låter dom sig nöjas med det…

    • Att döma av historien så ligger det en sanning i det du säger. Ryssland är en del av nuvarande ekonomiska system så de har inte mycket till val. För stunden. Jag kan ha fel men tror och hoppas det pågår ett försök att bryta sig loss och en gång för alla göra upp med kabalen, som tidigare stått bakom flera sidor i tidigare krig.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *