State Dept. spox flops on question of NATO exercises near Russian border

2

RT.com. Russia using Vietnamese air bases to refuel bomber aircraft raises tensions with the West, yet there is nothing wrong with US and NATO drills near the Russian border, according to State Department spokesperson Jeff Rathke.

RT’s Gayane Chichakyan and the AP’s Matt Lee questioned Rathke, the director of the agency’s Officer of Press Relations, during Friday’s daily press briefing, asking whether the US and NATO’s ongoing military exercises in Estonia could be interpreted as potentially provocative. When pressed to explain the seeming contradiction in the government’s views, the spokesman struggled with an answer.

RT.com: Drills for me but not for thee: NATO launches war games near Russian border

Massive military drill in Russian far east: Kamchatka coast rocked by defense barrage

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
25 mars 2015 kl 22:05

Det tråkiga är om jag förstått det rätt att både ryssland och nato finansieras från samma håll. Dvs samma banksekter i bakgrunden. Tror att det var chussodovski på globalresearch.ca som sa det vid något tillfälle.
Så för dom är det ju win-win bara genom dom olika övningarna. Kanske låter dom sig nöjas med det…

Pål BergströmD
Reply to  Leif Bengtsson
25 mars 2015 kl 23:57

Att döma av historien så ligger det en sanning i det du säger. Ryssland är en del av nuvarande ekonomiska system så de har inte mycket till val. För stunden. Jag kan ha fel men tror och hoppas det pågår ett försök att bryta sig loss och en gång för alla göra upp med kabalen, som tidigare stått bakom flera sidor i tidigare krig.