Burzynski Cancer Cure Finally Released By The Feds – Jan 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 april 2015
- NewsVoice redaktion

Stanislaw BurzynskiHouston doctor, Stanislaw Burzynski has won yet another huge victory against the medical establishment. But, instead of the win being reported from every television and radio in the United States, it barely squeaked into existence.

Why? Because Dr. Burzynski can cure cancer without the traditional western medical treatments and this doesn’t make Western medicine supporters happy.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: bota cancer
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *