Iran insists Israel ‘give up the bomb’ as Tehran seeks nuclear-free Middle East

0
199

Mohammad_Javad_Zarif_2014-Wikimedia-CommonsRT.COM. Iran has demanded that Israel give up its “nuclear weapons”, as it spoke on behalf of the 120-nation Non-Aligned Movement. Iran’s Foreign Minister, Mohammad Javad Zarif said the bloc also wants a nuclear free-zone in the Middle East.

Mohammad Javad Zarif was speaking at the United Nations for the non-aligned group of countries. Israel has never admitted or denied the widespread assumption it has nuclear weapons. However, Zarif says Israel’s assumed nuclear arsenal was a threat to regional security.

Read more | Mohammad Javad Zarif -Wikimedia Commons

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här