Iran insists Israel ‘give up the bomb’ as Tehran seeks nuclear-free Middle East

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 28 april 2015
- NewsVoice redaktion

Mohammad_Javad_Zarif_2014-Wikimedia-CommonsRT.COM. Iran has demanded that Israel give up its “nuclear weapons”, as it spoke on behalf of the 120-nation Non-Aligned Movement. Iran’s Foreign Minister, Mohammad Javad Zarif said the bloc also wants a nuclear free-zone in the Middle East.

Mohammad Javad Zarif was speaking at the United Nations for the non-aligned group of countries. Israel has never admitted or denied the widespread assumption it has nuclear weapons. However, Zarif says Israel’s assumed nuclear arsenal was a threat to regional security.

Read more | Mohammad Javad Zarif -Wikimedia Commons

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: IranIsrael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *