Läkaren Suzanne Humphries besvarar kritik mot vaccinskepsis

3

Suzanne Humphries 2015,   own work

Efter att den välkända vaccinkritiska amerikanska läkaren Dr. Suzanne Humphries besökte Sverige blev hon anklagad för att bära skuld för att vaccinationstäckningen minskat. Svensk TV ville då intervjua henne, men hon avböjde vis av erfarenhet av att etablerade mediekanaler inte ger en rättvis bild av vaccinkritik. 

Eftersom vacciner av myndigheter, vårdapparat och läkemedelsindustrin anses vara en av läkemedelshistoriens största framgångar är det i princip tabu att ifrågasätta vacciners säkerhet, verkning och funktion. Etablissemanget gör därför hårdnackat motstånd för att stoppa alla kritik och metoderna som används mot läkare, forskare, insiders och vårdmottagare är i det närmaste gränslösa. Personer som kritiseras får varningar, sparken, indraget forskningsanslag eller smutskastas i de etablerade medierna.

Eftersom Suzanne Humphries är läkare och en auktoritet inom njurmedicin anses hon utgöra ett särskilt stort hot mot den etablerade uppfattningen om vacciners påstådda förträfflighet. Denna föreställning är dock sedan några år satt i gungning.

Dr Suzanne Humphries besvarar i en ny videoserie kritiken mot henne och mot vaccinskepsis.

Se hela videoserien i en följd

Avsnitten

  1. Is Dr Humphries a quack homeopath?
  2. Vaccination of kidney patients. Where’s the science?
  3. Reviewing the Situation
  4. Trailblazers and Outliers
  5. One size does not fit all
  6. The Business of Vaccination
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
20 april 2015 kl 13:54

Om vaccinerna är säkra varför har läkemedelsindustrin av Usas kongress beviljats ansvarsfrihet för skador från felaktigt vaccin
http://healthwyze.org/index.php/component/content/article/200-if-vaccines-are-safe-then-why-did-congress-give-them-legal-immunity-why-are-they-above-the-law.html

Robert Kennedy Jr kallar CDC(Centrum för sjukdomskontroll) för en kloak av korruption och en marionett för den läkemedelsindustri den är satt att reglera.
http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2015/04/the-u-s-cdc-a-sock-puppet-for-the-industry-and-hopelessly-corrupt-2469282.html
Men han är ej motståndare mot vaccination utan kräver att den måste var tillfredsställande kontrollerad. Därför anser han att obligatorium för vaccinationer är fel i nuläget.

Linda
Linda
Gäst
20 april 2015 kl 11:55

Mycket bra. Skicka till alla ni känner.

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
19 april 2015 kl 23:01

Heder åt henne.
Allt för många vill vara med i media om chans finnes.
Därigenom tilldelar vi medierna status som seriöst, relevant och viktiga.
Den riktiga statusen borde vara “ovidkommande”.
Att vägra delta är det enda seriösa.