Läkaren Suzanne Humphries besvarar kritik mot vaccinskepsis

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 april 2015
- Torbjörn Sassersson red.
Suzanne Humphries 2015, own work

Suzanne Humphries 2015,  own work

Efter att den välkända vaccinkritiska amerikanska läkaren Dr. Suzanne Humphries besökte Sverige blev hon anklagad för att bära skuld för att vaccinationstäckningen minskat. Svensk TV ville då intervjua henne, men hon avböjde vis av erfarenhet av att etablerade mediekanaler inte ger en rättvis bild av vaccinkritik. 

Eftersom vacciner av myndigheter, vårdapparat och läkemedelsindustrin anses vara en av läkemedelshistoriens största framgångar är det i princip tabu att ifrågasätta vacciners säkerhet, verkning och funktion. Etablissemanget gör därför hårdnackat motstånd för att stoppa alla kritik och metoderna som används mot läkare, forskare, insiders och vårdmottagare är i det närmaste gränslösa. Personer som kritiseras får varningar, sparken, indraget forskningsanslag eller smutskastas i de etablerade medierna.

Eftersom Suzanne Humphries är läkare och en auktoritet inom njurmedicin anses hon utgöra ett särskilt stort hot mot den etablerade uppfattningen om vacciners påstådda förträfflighet. Denna föreställning är dock sedan några år satt i gungning.

Dr Suzanne Humphries besvarar i en ny videoserie kritiken mot henne och mot vaccinskepsis.

Se hela videoserien i en följd

Avsnitten

 1. Is Dr Humphries a quack homeopath?
 2. Vaccination of kidney patients. Where’s the science?
 3. Reviewing the Situation
 4. Trailblazers and Outliers
 5. One size does not fit all
 6. The Business of Vaccination


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Om vaccinerna är säkra varför har läkemedelsindustrin av Usas kongress beviljats ansvarsfrihet för skador från felaktigt vaccin
  http://healthwyze.org/index.php/component/content/article/200-if-vaccines-are-safe-then-why-did-congress-give-them-legal-immunity-why-are-they-above-the-law.html

  Robert Kennedy Jr kallar CDC(Centrum för sjukdomskontroll) för en kloak av korruption och en marionett för den läkemedelsindustri den är satt att reglera.
  http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2015/04/the-u-s-cdc-a-sock-puppet-for-the-industry-and-hopelessly-corrupt-2469282.html
  Men han är ej motståndare mot vaccination utan kräver att den måste var tillfredsställande kontrollerad. Därför anser han att obligatorium för vaccinationer är fel i nuläget.

 • Heder åt henne.
  Allt för många vill vara med i media om chans finnes.
  Därigenom tilldelar vi medierna status som seriöst, relevant och viktiga.
  Den riktiga statusen borde vara “ovidkommande”.
  Att vägra delta är det enda seriösa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *