Ron Paul: The Drone Strike a Targeted Assassination

4

Former presidential candidate and Texas congressman Ron Paul (R) is criticizing President Obama for the “targeted assassination” of Americans in al Qaeda.

Ron Paul:

“President Obama just admitted that the US inadvertently killed an American and an Italian aid worker in Pakistan, presumably by drone strike. What the media is not talking about is the two other Americans who were intentionally killed around the same time. These Americans had no due process, no trial, no conviction.”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
LarsJohanJerker
LarsJohanJerker
Gäst
27 april 2015 kl 16:53

Är det förresten någon som på allvar tror att något annat land – givet samma maktposition som USA har idag – inte skulle agera likadant, eller göra sig skyldigt till än värre bestialitet?
Bedrägligare än allt annat är hjärtat, och obotligt sjukt. Vem kan förstå det?
Jeremia 17:9.

LarsJohanJerker
LarsJohanJerker
Gäst
27 april 2015 kl 01:18

Många av oss minns Wikileaksvideon som visade hur civilpersoner i Bagdad sköts ihjäl med automatkanoner från en helikopter i juli 2007. Ingen av de skyldiga blev åtalad trots att hela världen bevittnade morden. Detsamma gäller fortfarande – USA är störst och starkast och riskerar inga allvarliga påföljder vid brott mot lagar och internationella överenskommelser. Så är det. Och kommer så förbli så länge landet behåller sin maktposition, alternativt så länge politiker som Barack Obama och Hillary Clinton får bestämma.

JHL
JHL
Gäst
26 april 2015 kl 18:36

Man kan undra om “Adam Gadahn” vars riktiga namn är Adam Pearlman och trolig Mossad-agent, är död eller om avrättningen också är på låtsas. Hans farfar, Carl Pealman, satt i styrelsen för Anti-Defamation League. Men det är ingenting man kan läsa om i lögnmedia.

CIA DRONE KILLS ADAM GADAHN, BUT WHERE IS ADAM PEARLMAN? – https://www.youtube.com/watch?v=EUOPQW4b3Mk

Fake Al Qaeda Actors EXPOSED. Adam Gadahn & Yousef al-Khattab – https://www.youtube.com/watch?v=GsUtvOW6SR0

Adam Gadahn: California death metal fan who rose quickly in al-Qaida’s ranks – http://www.theguardian.com/world/2015/apr/23/adam-gadahn-drone-strike-al-qaida

Redhawk
Redhawk
Gäst
26 april 2015 kl 16:42

Väldig “confusing”. Eller har jag missförstådd? Tydligen skjöts de två aid workers av misstak, eller var det med avsikt? Var det för att varna alla som vill hjälpa till och förbättra förhållandena i dessa länder?
Hela diskussionen går förbi det egentliga problemet. Hur kan usa rättslig utan att ha förklarat krig mot Pakistan/Jemen gå in och skjuter människor med droner.
Det finns en Norsk Dokumentär som belyser att det dör mer civila genom droner än militär eller terrorister! Obegriplig är att det inte finns en offentlig protest mot detta. Usa bestämmer vem som är terrorist och har därmed rätten att gå in i andra länder och dödar folk utan krigsförklaring. Kanske vi i framtiden kan likaväl vara “the target”eller tror människor värkligen så naiv att man är skyddat och det är bara de andra som drabbas. Det kan vara en behändig utpressningsmetod för alla länder, som Bush redan tidigare har annonserat, är du inte för oss så är du terrorist och emot oss, då vi jagar terrorister har vi rätt att gå in i vilket land som helst och mördar folk. Är man Terrorist när man har en icke politisk korrekt åsikt?
Kanske jag överdriver nu, men sådana tanker tål att följas i sin konsekvens.