Vaccines – California to unleash a “medical civil war”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 28 april 2015
- NewsVoice redaktion

Mike AdamsCalifornia is about to unleash a “medical civil war” if SB 277 is signed into law. Parents who are coerced into vaccine compliance of their children may start hiring lawyers to file civil lawsuits against doctors and pharmacies.

Text: Mike Adams

Parents might even call 911 and demand doctors’ arrest and prosecution for “aggravated assault” with a dangerous weapon.Both of these options are already available to parents via state and federal law.

It is a fundamental and non-debatable scientific truth that all vaccines have inherent health risks. The spectrum of harm varies widely, from small skin rashes to full-blown neurological damage and lifelong debilitation. Some children have even been killed by vaccines, and the National Vaccine Injury Compensation Program has paid out nearly $3 billion to families of children who were provably injured by vaccines in America.

The UK government, similarly, has just agreed to $90 million in financial compensation to victims who suffered permanent brain damage from another vaccine.

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: vaccines
 • Motståndet MOT vacciner har ju inte annat än vuxit sig större med tiden, särskilt de senaste c:a tjugo åren. Det finns goda skäl till det.
  Nu har det kommit fram att vaccienrna inte är effektiva.
  Vad värre är, de skadar allvarligt.
  Då finns det ett enkelt sätt att få slut på tjafset: Låt den gamla goda Försiktighetprincipen gälla. Det finns ju en hel del kontroverser kring vaccinerna. Så ska vi inte behöva ha det.
  De som vill vaccinera sig, varsågoda. Men låt oss som förstår hur skadliga och farliga vaccinerna är få slippa. Bevisa kliniskt att de har effekt, och att de – framför allt – INTE skadar dem som vaccineras.
  Om vaccinerna nu är så himla säkra, varför kräver tillverkarna ÅTALSFRIHET när någon blir drabbad?!? Hallå!!
  Man kan inte sälja en burk vitaminer vars datum har gått ut, eller ens en brödlimpa. Hur kan då en myndighet (Läkemedelsverket) gå med på att acceptera att ett preparat som ska injiceras i människor anskaffas av staten och ges medborgarna – UTAN att tillverkaren garanterar innehållet eller dess effekter på hälsa??? Detta är helt sjukt!

 • Det är det enda sättet hur man kan bekämpa detta. Uavsett om vacciner är bra eller inte, sannerligen inte vaccinerna i de senaste 20 år, så har de bolagen manövrerat sig i ett hörn. Ju mer man predikar att det är ofarlig desto mer uppenbarligen är det at det är fel, då det finns tillräcklig många som har blivit drabbat av komplikationer.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *