Varning för AstraZenecas preparat Onglyza (Saxagliptin)

3

AstraZeneca Onglyza el SaxagliptinVarning för Återigen kommer det varningssignaler rörande ett kemiskt preparat som är utvecklat för att dölja sjukdomssymptom. Den här gången är det amerikanska FDA som hävdar att patienter som tar AstraZenecas preparat Onglyza (el. Saxagliptin) mot förhöjt blodsocker löper en påtagligt ökad risk att behöva sjukhusvård och dö pga hjärtbesvär, skriver Lars Bern.

Forxiga är ett annan blodsockersänkande preparat som verkar genom glukosutsöndringen i urinen. Det ger en ökad risk för svamp- och bakterieinfektioner, eftersom dessa göds av socker.

Läs mer

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Maria
Maria
Gäst
17 april 2015 kl 00:03

Det finns andra mediciner som man kan odla själv för att reglera blodsockernivån.

http://www.healthline.com/health-news/policy-marijuana-use-helps-with-blood-sugar-control-and-bmi-051613

Hans Kürzl
Gäst
16 april 2015 kl 14:16

Tack för varningen! Mitt arbete som hälsocoach innebär att nagelfara alla förskrivna mediciner till individer med återkommande hälsoproblem. Därefter hänvisar jag till läkaren som förskrivit preparaten, med uppmaning till individen att ifrågasätta medicineringen.Relativt ofta kan man åstadkomma stora livsstilsförbättringar.

Redhawk
Redhawk
Gäst
16 april 2015 kl 13:01

Är det ett under? det förefaller så att alla nya preparat för eller senare är dödliga. passar dock utmärkt i den Eugenisk agendan. Det fanns en gång väl fungerande preparat, varför hela tiden skapa nya?