German ministers call for EU-wide ban on Monsanto’s deadly glyphosate herbicide

0
304

Roundup-GlyfosatNaturalNews. Monsanto may be expanding its operations in the United States, but elsewhere, lawmakers, scientists, activists and ordinary citizens are increasingly questioning (and in many cases banning) the introduction of GM crops, along with the use of the glyphosate herbicide (Monsanto’s Roundup).

By Daniel Barker, NaturalNews

State consumer protection ministers in Germany are advocating an EU-wide ban on glyphosate herbicides [glyfosat] in response to the World Health Organization’s (WHO) categorization of the chemical as ”probably carcinogenic.”

On May 8, the German state ministers introduced a resolution calling for ”the supply to and use by private persons to be banned for precautionary reasons.” The resolution also recommends prohibiting use of the herbicide near consumers.

Learn more


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här