German ministers call for EU-wide ban on Monsanto’s deadly glyphosate herbicide

0

Roundup-GlyfosatNaturalNews. Monsanto may be expanding its operations in the United States, but elsewhere, lawmakers, scientists, activists and ordinary citizens are increasingly questioning (and in many cases banning) the introduction of GM crops, along with the use of the glyphosate herbicide (Monsanto’s Roundup).

By Daniel Barker, NaturalNews

State consumer protection ministers in Germany are advocating an EU-wide ban on glyphosate herbicides [glyfosat] in response to the World Health Organization’s (WHO) categorization of the chemical as “probably carcinogenic.”

On May 8, the German state ministers introduced a resolution calling for “the supply to and use by private persons to be banned for precautionary reasons.” The resolution also recommends prohibiting use of the herbicide near consumers.

Learn more


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelDN: Så samarbetar Sveriges försvar med Nato
Nästa artikelSwedish politician: US is the true cause of the masses of refugees from the Middle East
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer