InfoWars: ISIS and the manufactured terror paradigm is designed to steal your rights

3

“As Infowars and Alex Jones have shown over and over, ad nauseam, ISIS and its predecessor, al-Qaeda (and a constellation of associated groups), all created by US, British and Pakistani intelligence (with the assistance of associated intelligence agencies in Europe) do not represent a serious threat to the American people.” / InfoWars

Read more

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
castoropollux
Gäst
17 maj 2015 kl 14:13

IS har ju med terrorns instrument dessutom skrämt bort journalister, fotografer, hjälparbetare, civila som vittnen. Om terrorn inte är ett lokalt motstånd utan ger sig på civila, medias representanter, torgförsäljningar osv så måste de ju vara köpta av korruptionen.

US militär beskjuter ju journalisthotell, bröllopsfester och annat på blotta misstanken..

Den långa fångenskapen i Etiopien för Schibbye och Person var också till för att skrämma bort alla andra.. En nation stödd av EU för demokratireformer som ändå falsifierar filmbevis och fejkar terrorangrepp har onekligen mycket som fattas i kistan och det råder, rådde tydligen EU bot på.. Här behövs inga bombanfall för demokratins, journalistikens eller folkets räkning.. Här uteblir kuppen eftersom den redan pågår med förödande resultat.

Deras rättigheter försvinner i samma hål som våra..

pelle
pelle
Gäst
16 maj 2015 kl 17:16

Återigen ser vi spåren efter Bilderberggruppen.

castoropollux
Gäst
16 maj 2015 kl 10:12

Precis som Israel kunde inte fått en bättre fiende än Hamas.