Home NEWS IN ENGLISH InfoWars: ISIS and the manufactured terror paradigm is designed to steal your rights

InfoWars: ISIS and the manufactured terror paradigm is designed to steal your rights

3
InfoWars: ISIS and the manufactured terror paradigm is designed to steal your rights

”As Infowars and Alex Jones have shown over and over, ad nauseam, ISIS and its predecessor, al-Qaeda (and a constellation of associated groups), all created by US, British and Pakistani intelligence (with the assistance of associated intelligence agencies in Europe) do not represent a serious threat to the American people.” / InfoWars

Read more

3 COMMENTS

  1. IS har ju med terrorns instrument dessutom skrämt bort journalister, fotografer, hjälparbetare, civila som vittnen. Om terrorn inte är ett lokalt motstånd utan ger sig på civila, medias representanter, torgförsäljningar osv så måste de ju vara köpta av korruptionen.

    US militär beskjuter ju journalisthotell, bröllopsfester och annat på blotta misstanken..

    Den långa fångenskapen i Etiopien för Schibbye och Person var också till för att skrämma bort alla andra.. En nation stödd av EU för demokratireformer som ändå falsifierar filmbevis och fejkar terrorangrepp har onekligen mycket som fattas i kistan och det råder, rådde tydligen EU bot på.. Här behövs inga bombanfall för demokratins, journalistikens eller folkets räkning.. Här uteblir kuppen eftersom den redan pågår med förödande resultat.

    Deras rättigheter försvinner i samma hål som våra..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here