No tanks! US police to lose some military equipment, but not all

publicerad 19 maj 2015
- Henrik G

RT.com. Under new rules endorsed by President Obama, US law enforcement will be banned from using some military equipment, such as tracked vehicles, grenade launchers, bayonets, heavy machine guns and most camouflage uniforms.

According to the Law Enforcement Equipment Working Group report, released Monday, the police should not be allowed access to weapons and uniforms whose “appearance may undermine community trust when used in support of civilian law enforcement activities.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Skämtar du? Första steget för att rädda sin själ är att erkänna sina fel, samt ångra sig och be om ursäkt. När hörde du Obama göra det?

  • Kanske Obama vill rädda sin själ nu kort innan han skall sluta. Han har gjort tillräcklig med ont. Han anar kanske att hans liv efter valet är inte så sockrat som de andras och då spelar det kanske ingen roll mera för honom.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *