NSA whistleblower William Binney won 2015 Sam Adams award

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 maj 2015
- NewsVoice redaktion

William-Binney-NSAIB Times. William Binney, former technical director of the NSA turned whistleblower, last night received the Sam Adams Award for Integrity in Intelligence.

The ceremony in Berlin featured a powerful line-up of fellow whistleblowers and former intelligence officers, who honoured Binney for “shining light into the darkest of corners of secret government and corporate power”.

Edward Snowden, the NSA whistleblower who won the Sam Adams Award in 2013, joined the event via video link from Moscow, to congratulate and thank Binney. “Without Bill Binney, there would be no Edward Snowden,” he said.

Read moreBy Hannah Borno in Berlin, January 23, 2015 13:28 GMT


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *