Nya sökmotorn Good Gopher kommer att utesluta länkar till VoF

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 maj 2015
- NewsVoice redaktion

Den nya sökmotorn Good Gopher kommer att utesluta sökträffar från industrilobbyorganisationer som VoF, CSICOP och Metabunk. Istället kommer modiga alternativa medier, bloggare och sajter som tex: Canal Second Opinion, NHF Sweden, dr Annika Dahlqvist, Sanna Ehdin, Dagens Homeopati, Kostdemokrati, Strålskyddsstiftelsen, Vaken, NewsVoice och 2000-talets Vetenskap att favoriseras. 

Världens första sökmotor som favoriserar alternativa och oberoende medier som skapat sig ett rykte för orädd och korrekt rapportering får ett uppsving och alla stats- och industristyrda propagandakanaler bannas, skriver Mike Adams som är grundaren bakom Good Gopher.

Läs mer och se video


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: vof
Stöd NewsVoice 2024
 • Kan man inte ha en inställning i sökmotorn som låter användaren filtrera själv? Om allt skall vara med eller om det skall finnas segment som utesluts.
  Automatisk filtrering, utanför användarens kontroll, har inga fördelar alls.

 • C. Bengtsson, jag anser att RT just i dessa dagar – på rätt goda grunder – har den enda någorlunda sansade nyhetsrapporteringen. Då sätter jag det i relation till hur västmedia beter sig. Titta hur Fredspristagaren gick ut i media bara några timmar efter MH17-kraschen, och kungjorde att det var bevisat att planet sköts ner av ryssarna. Hur kan han göra så? Det är inget alls som är bevisat, och var nu medveten om att vi kan dras in i krig pga det här yttrandet.
  Censur kör diktaturstater med. Visst. Men studera t ex Erik Johanssons intervjuer så får du en uppfattning om hur mycket västmedia censurerar!
  Det är USA som är aggressorn, inte Ryssland. Och nästan all västmedia måste slaviskt följa USA.

 • G.Bengtsson, så det får inte finnas en enda liten tjänst bland miljoner tjänster på nätet som är en söktjänst som utesluter etablissemangets propaganda?

  Det idag nästan allsmäktiga Google kommer ju inte precis att försvinna bara för att pyttelilla Good Gopher finns. Båda kam samexistera och komplettera varandra, för de som vill använda båda.

  Lustigt att detta initiativ ska smutskastas så grovt faktiskt.

  Och om Google går vidare med sitt Google Vault som kommer att utesluta alla alternativa sajter och sidor vad får vi då? Hmm, kanske medeltiden, nazismen och kommunismen?

  Läs mer om Google Vault: Google vill straffa ”faktafientliga” sajter som drivs av ”felaktiga människor”

 • Detta brukar kallas censur och tillämpas av diktaturer och liknande regimer

  På medeltiden och i Islamländer används det mot allt som ansågs / anses ogudaktigt.

  I Norge tvingade Nazisterna alla Norrmän att lämna in sina radioapparater under WWII.

  Glöm inte heller Pravda och alla andra ljugtidningar under kommunismen, eller Putins nya propaganda och lögnkanal RT.com

  Vad man än tycker om Google m.fl. så är de inte diskriminerande, dvs även alla tokigheter redovisas, vilket väl får anses vara demokratiskt.
  Att låta självutnämnda “experter”och förståsigpåare censurera är ett totalt underkännande av fritt meningsutbyte som bör vara ett rättesnöre för Internet.

  Vill vi tillbaks till medeltiden, Nazismen och Kommunismen ?

  GB

 • En sökmotor som vägrar gå i koppel?

  Vilket morrande och skällande det kommer bli. Titelsjuka existenser kommer visa tänderna svinga stamtavlor, diplom och utmärkelser som om de var huggna i sten. Allt för att hävda sin självpåtagna rätt att skjuta budbärare, bedriva medeltidsmoderna häxjakter, färga sina besvikelser, dvs kättarna, i svart. Nostalgin har verkligen fått den renässans den enda räta tron kan uppbringa till ett folks hälsa och förfång..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *