Silent Circle shifts to Switzerland to bypass US surveillance

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 maj 2015
- NewsVoice redaktion

SilentCircleRT.COM. As US mass surveillance continues to make headlines, one man has had enough. Philip Zimmermann, creator of Silent Circle one of the most widely-used encryption systems, has moved his company to Switzerland, claiming societies need to “roll back” surveillance tactics.

Expressing his concerns about mass surveillance, Zimmerman told the Guardian that “every dystopian society has excessive surveillance, but now we see even Western democracies like the US and England moving that way.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *