US Troops Ready to ‘Fight Tonight’ in Korea – General

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 maj 2015
- NewsVoice redaktion

US-North-Korea-SputnikNewsUS forces in South Korea are ready to deal with any unpredictable threat from North Korea, US Army Pacific (USARPAC) Deputy Commander Major General James Pasquarette said at Fort Shafter, Hawaii in comments reported by the Department of Defense News, Sputnik News reports.

WASHINGTON (Sputnik) — Pasquarette explained USARPAC deployed 100,000 troops, with 80,000 of them based in Hawaii, Alaska and on the US West Coast, and the remaining 20,000 stationed in South Korea and Japan.

Read morePhoto: AFP 2015/ Jung Yeon-Je, pixelated to protect copyrights


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: North Korea
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *