Baron David de Rothschild’s Bank Fined Over U.S. Tax Dodging

5

Baron David de Rothschild - Photo: Michael Thaidigsmann - Wikimedia CommonsRothschild Bank AG, the Zurich-based private bank of the Rothschild financial dynasty, became the latest Swiss bank to be fined by the U.S. Justice Department for fraud by concealing assets offshore, Bloomberg writes.

Baron David de Rothschild – Photo: Michael Thaidigsmann – Wikimedia Commons

Baron David de Rothschild and Paris Orleans were fined 11.5 million US dollars. Rothschild and Banca Credinvest among seven other Swiss firms settled with the U.S. in exchange for revealing how they used shell companies and banking secrecy to conceal undeclared assets.

“More and more information is flowing to the IRS agents and Justice Department prosecutors going after illegally concealed offshore accounts and the financial professionals who help U.S. taxpayers hide assets abroad,” Acting Assistant Attorney General Caroline Ciraolo of the Justice Department’s Tax Division said in the statement.

Read more at Bloomberg

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Bo
Bo
Gäst
28 juni 2015 kl 10:56

En annan intressant fråga är om fetbankirernas inblandning t.ex andra världskriget med hitler-tyskland och kommunisterna var en sorts funktion av allt som hände då eller om de var skaparna av dessa konflikter hela vägen, detta lärde ju vi oss som är födda efter kriget var oundvikliga krig där bankirerna “bara” var med och tjänade pengar på vapen.

Lite av ett hönan vs ägget problem alltså beroende på vad man kan om historia och vem man frågar kan nog svaret variera misstänker jag.

Bo
Bo
Gäst
28 juni 2015 kl 10:26

Ett exempel på hur illa det var och förmodligen fortfarande är i viss mån: hitler var man of the year i TimeMagazine detta i Amerika! Har folk glömt.

http://unrealfacts.com/adolf-hitler-was-times-man-of-the-year/

Här kommunisten karl marx med sina kompisar på Wall Street:
http://s174.photobucket.com/user/alohahedone/media/ausser%20atem/dee-lighted__wall_street_and_the_bo.jpg.html

Fatta konspirationen…… Duh!

Bo
Bo
Gäst
28 juni 2015 kl 10:14

De måste också börja undersöka pengarna bakom krigen som pågår i världen idag, vilka finansierar t.ex ISIS. Bankirägda Washington och deras vasall Saudi Arabien är ett hett tips. Kanske denna gubbe är med på det också?

Tänk att det nog är samma visa idag som t.ex andra världskriget där både hitler och kommunisterna samt “de goda” västmakterna finansierades av fetbankirerna i väst.

Får barnen lära sig detta historiska faktum i skolan idag eller tiger man fortfarande om hur dessa tragiska krig blev möjliga att genomföra?

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
27 juni 2015 kl 18:50

Kanske något OT. Grekland går till val om bail out lånen.
http://geopolitics.co/2015/06/27/tsipras-govt-submits-bailout-to-natl-referendum-greeks-still-lining-up-in-atms-2am/
Men det är samma banksters som ligger bakom Greklands debaclet.

redhawk
redhawk
Gäst
27 juni 2015 kl 17:30

Vi får hoppas att det var en ärlig deal, som jag har svårt att tro. Jag överhörde en kommentar av en insider i Deutsche Bank för ca 30 år sedan, när de hade skatterevision: “Vi gav dem 5 Millioner och då var dom nöjda och letade inte efter de 20 milioner vi gömde.” Det är knappast trolig att tiderna har blivit bättre, när man anser att den typ av kriminalitet är en Kavaliersdelikt.