Declassification of 28-page document on 9/11 will open up huge can of worms: Scholar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 juni 2015
- NewsVoice redaktion

Press TV. An American scholar in Wisconsin says a serious investigation into the background of fifteen alleged Saudi 9/11 hijackers, who were falsely blamed for “the 9/11 inside job”, would open up a huge can of worms.

Dr. Kevin Barrett“This missing document, these 28 pages, allegedly contain evidence of Saudi involvement in financing and backing the alleged 9/11 hijackers,” said Dr. Kevin Barrett, a founding member of the Scientific Panel for the Investigation of 9/11.

Dr. Barrett made the remarks a day after Republican Senator Rand Paul joined a group of bipartisan House lawmakers to force the disclosure of pages extracted from a 2002 Congressional inquiry into the September 11, 2001 attacks.

He said the reason that the classified pages are still hidden from the American people and the world is that an investigation into “the links revealed between the Saudi government and these patsies” will reveal that 19 hijackers were actually trained by the CIA in the United States.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Corrupt to the core, sick to the bone. ” Ni liknar vitkalkade gravar. Utanpå ser de vackra ut, men inuti är de fulla av de dödas ben och all slags orenhet. Så är det också med er. Utanpå ser ni ut att vara rättfärdiga, men inuti är ni fulla av hyckleri och ondska “. Bibeln, Matteus 23:28.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *