Fast Company: 4 Ways Elevators Will Get Totally Insane In 2016

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 juni 2015
- NewsVoice redaktion

In May 2015 the One World Trade Center Observatory in New York opened up to the public. To get passengers to the 102nd floor as quickly as possible, 71 elevators designed by the German conglomerate ThyssenKrupp will ascend 1 WTC at a rate of 2,000 feet per minute, or more than three floors per second. That will make 1 WTC’s elevators the fastest in the Western hemisphere.

By John Brownlee, Fast Company

If you think that’s impressive, you ain’t seen nothing yet. We spoke to Patrick Bass, CEO of ThyssenKrupp North America, about the elevators of the near future.

Read more and watch animations

Thyssenkrupp.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *