GMO och Roundup-jätten Monsanto vill köpa Syngenta

  5
  Hugh Grant CEO Monsanto in 2015 - Photo: Janine Moraes - Wikimedia Commons
  Hugh Grant CEO Monsanto in 2015 – Photo: Janine Moraes – Wikimedia Commons

  GMO- och Roundup-jätten Monsanto fortsätter att försöka köpa sin konkurrent Schweiziska Syngenta, som har avslagit tre tidigare försök. Giganten funderar på att försöka undvika skatterna i USA genom att flytta till England, skriver RT.com i artikeln: “Mega-merger: Monsanto still seeks takeover of Syngenta, world’s largest crop chemical company”.

  “Our proposal to combine with Syngenta is an exciting logical next step for our business, offering the opportunity to accelerate innovation and support a more diverse group of farmers around the world”, sa Monsanto CEO Hugh Grant enligt Associated Press.

  Priset som Monsanto erbjuder Syngenta är 45 miljarder dollar.

  Läs mer på RT.comHugh Grant CEO Monsanto in 2015 – Foto: Janine Moraes – Wikimedia Commons


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  5 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Mayne Sundewall Hopkins
  Gäst
  30 juni 2015 kl 23:30

  Skadligt höga värden av RoundUp i tyska mammors bröstmjölk!!
  Hur ser det ut i Sverige tro?? Detta otäcka gift användes ju av så otroligt många människor – som inte verkar ha en aning om hur giftigt RoundUp är!!

  http://naturalsociety.com/sick-intolerable-levels-of-monsantos-glyphosate-found-in-breast-milk/?utm_source=Natural+Society&utm_campaign=c84bad2c56-Email+770%3A+6%2F30%2F2015+-+Toxic+Chemical+Breast+Milk&utm_medium=email&utm_term=0_f20e6f9c84-c84bad2c56-324079941

  Ekologisk odling är enda vägen!

  Mayne Sundewall Hopkins
  Gäst
  30 juni 2015 kl 20:10

  En UK länk där det bl a står: “.. In the 1970s, scientists made a radical discovery. They could remove a gene from one species and force it into the DNA of another. No longer was sexual reproduction needed to create new types of offspring. And by transferring genes across the species barrier, the possible combinations became virtually infinite.

  Scientists put spider genes into goats, in the hopes of milking the goat to get spider web proteins to make bullet proof vests. They’ve put genes into corn so the crop makes a spermicide. They’ve used jellyfish genes to make fish and puppies glow in the dark, created pigs with cow hides, and salmon that grow up to five times faster…”

  Fy F*n!!

  https://www.patrickholford.com/advice/the-truth-about-genetically-modified-foods?utm_medium=email&utm_source=transactional&utm_campaign=PH+GMO+2.c+30.06.2015

  Mayne Sundewall Hopkins
  Gäst
  30 juni 2015 kl 19:56

  Usch, nu fick jag hjärtsnörp ..igen. 🙁
  Företag av det slaget vill vi absolut INTE ha i UK!!

  Red
  Red
  Gäst
  30 juni 2015 kl 17:14

  Big blir bigger och sedan bigger och sedan sprängs trollen.

  redhawk
  redhawk
  Gäst
  30 juni 2015 kl 16:45

  När TIPP är i lås kommer vi se mycket mera av detta .