GMO och Roundup-jätten Monsanto vill köpa Syngenta

5
239
Hugh Grant CEO Monsanto in 2015 - Photo: Janine Moraes - Wikimedia Commons
Hugh Grant CEO Monsanto in 2015 – Photo: Janine Moraes – Wikimedia Commons

GMO- och Roundup-jätten Monsanto fortsätter att försöka köpa sin konkurrent Schweiziska Syngenta, som har avslagit tre tidigare försök. Giganten funderar på att försöka undvika skatterna i USA genom att flytta till England, skriver RT.com i artikeln: ”Mega-merger: Monsanto still seeks takeover of Syngenta, world’s largest crop chemical company”.

”Our proposal to combine with Syngenta is an exciting logical next step for our business, offering the opportunity to accelerate innovation and support a more diverse group of farmers around the world”, sa Monsanto CEO Hugh Grant enligt Associated Press.

Priset som Monsanto erbjuder Syngenta är 45 miljarder dollar.

Läs mer på RT.comHugh Grant CEO Monsanto in 2015 – Foto: Janine Moraes – Wikimedia Commons


 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

5 KOMMENTARER

 1. En UK länk där det bl a står: ”.. In the 1970s, scientists made a radical discovery. They could remove a gene from one species and force it into the DNA of another. No longer was sexual reproduction needed to create new types of offspring. And by transferring genes across the species barrier, the possible combinations became virtually infinite.

  Scientists put spider genes into goats, in the hopes of milking the goat to get spider web proteins to make bullet proof vests. They’ve put genes into corn so the crop makes a spermicide. They’ve used jellyfish genes to make fish and puppies glow in the dark, created pigs with cow hides, and salmon that grow up to five times faster…”

  Fy F*n!!

  https://www.patrickholford.com/advice/the-truth-about-genetically-modified-foods?utm_medium=email&utm_source=transactional&utm_campaign=PH+GMO+2.c+30.06.2015

 2. Skadligt höga värden av RoundUp i tyska mammors bröstmjölk!!
  Hur ser det ut i Sverige tro?? Detta otäcka gift användes ju av så otroligt många människor – som inte verkar ha en aning om hur giftigt RoundUp är!!

  http://naturalsociety.com/sick-intolerable-levels-of-monsantos-glyphosate-found-in-breast-milk/?utm_source=Natural+Society&utm_campaign=c84bad2c56-Email+770%3A+6%2F30%2F2015+-+Toxic+Chemical+Breast+Milk&utm_medium=email&utm_term=0_f20e6f9c84-c84bad2c56-324079941

  Ekologisk odling är enda vägen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här