RT.com: NATO plans 40,000-strong rapid response force in E. Europe

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 juni 2015
- NewsVoice redaktion

RT.com soundfileNATO’s rapid response Spearhead Force in Europe might reach 40, 000 troops, a tenfold growth from the initial 4,000-strong force deployed last year, the military alliance’s chief said. Most of these troops will be stationed near Russian borders.

“NATO defense ministers … [will] make a decision to further increase the strength and capacity of the 13,000-strong NATO Response Force (NRF) to 30,000 or 40,000 troops,” Secretary-General Jens Stoltenberg said Monday.

Read more on RT.com

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: NATO