RT.com: NATO plans 40,000-strong rapid response force in E. Europe

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 23 juni 2015
- NewsVoice redaktion

RT.com soundfileNATO’s rapid response Spearhead Force in Europe might reach 40, 000 troops, a tenfold growth from the initial 4,000-strong force deployed last year, the military alliance’s chief said. Most of these troops will be stationed near Russian borders.

“NATO defense ministers … [will] make a decision to further increase the strength and capacity of the 13,000-strong NATO Response Force (NRF) to 30,000 or 40,000 troops,” Secretary-General Jens Stoltenberg said Monday.

Read more on RT.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: NATO
  • USA-hjälp blir antagligen det mest förödande projektet som EU får vara med om. Bill Clintons hjälp till exv Colombia på 1990-talet resulterade i 10000-tals döda och flera hundra tusen internflyktingar. Den dåvarande presidenten Andres Pastrana Arango hade givits en vision av en ekonomisk uppgång för landet men hjälpen bestod i till 80% vapenhjälp till armén. Man kan ju fråga sej om en majoritet av Irakier, Libyer eller Afghaner skulle vilja ha mera av den slags hjälp de hittills fått. Även de bästa intentionerna i demokratismens anda verkar gå i stöpet trots alla högtravande planer och lysande tal.

  • Det hela påminner nu ÄN mer om den mobbing man fann på skolgården när man gick i grundskolan. Man kan tycka att Sverige ändå är historiskt konsekvent på den punkten då det nu är samma skit igen som under 30-talet med nazisterna. Vapenaffärerna går lysande och man täljer guld med kniv. Men vad kunde man vänta sig från en tidigare vapenlobbyist som Löfven? Margot är väl den enda iden skaran man är beredd att lyssna litet på i internationella sammahang idag, iaf jag.

    Enda undantaget jag känner till i Sveriges historia då vi öppet opponerade oss mot sådant är väl tiden under Palme. Efter han blev mördad så har Sverige förlorat sitt internationella anséende mer och mer för var dag som gått.. Än idag vet folk från hela världen vad han sade och vem den mannen var, säg någon annan svensk statsledare som lyckats med den bedriften och då inkluderar jag samtliga Svenska statsledare, även kungligheter.

    http://www.youtube.com/watch?v=BvO67LMl_6w

  • Det är bara att vänta tills krigsmaskinen får andnöd för att man har för många fronter. Det hade ju heller aldrig gått utan medarbetare som Stoltenberg som får lyfta propagandan så den blir någorlunda trovärdig. Hela cirkusen går ut på att desinformera och hålla alternativpressen och massmedia splittrade på olika håll. I Irak bygger USA jättebaser helt enligt Biden-planen i skydd av teatrala bombningar av den egna klonen ISIS. Dom ska givetvis också åka runt och vifta med flaggor och terrorisera fram de största rubrikerna. http://rt.com/shows/going-underground/268432-isis-iraq-uk-cameron/

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *