Holistic Doctors have been killed or have vanished lately – Investigations

publicerad 28 juli 2015
- av NewsVoice
Mike Adams

“It’s now abundantly obvious that a full-scale war has been declared against medical progress and the pioneering doctors who are trying to save lives”, Mike Adams writes for Natural News.

Mike Adams

Three days before Dr. Bradstreet was found shot to death and floating in a river, U.S. government agents raided his facility to seize a substance called “GcMAF”.

That substance, it turns out, is a pioneering treatment for both autism and cancer. It has an astonishing success rate (over 80% in some trials) and works by activating the body’s own immune system to destroy tumors of all kinds.

It’s legal in Japan but the FDA considers it a criminal substance and they’re trying to destroy all knowledge of this extraordinary substance before the U.S. public finds out how easily and inexpensively cancer can be treated!

A must-read article

Also read: The lost interview with the late Dr. Nicholas Gonzalez: Chemotherapy drugs are derived from World War I nerve gas chemicals

Related

An update on the GcMAF and nagalase story

What is GcMAF?

GcMAF for the treatment of cancer, autism, inflammation, viral and bacterial disease

Why are the holistic doctors being killed?


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: gcmafNagalase
 • Ett klipp från en av kommentarerna på nedanstående artikel:
  “The simple fact is that a nagalase test will basically tell you if there is some kind of virus in your body. A high reading will indicate that there is and that it has seriously affected your immune system and your system isnt working proprly, so the virus can quite happily live inside you. So for a very simple 50 -65 euros you can have a definite answer.”
  http://www.ageofautism.com/2011/10/dr-bradstreet-nagalase-and-the-viral-issue-in-autism.html

 • Cancer .. fniss .. 2005 byggde jag ett ex av den s.k. zappern, Denna, visade röntgenbilder på SöS, kunde stoppa cancer på en bekant. Vad är det som är så svårt? Bygg en själv, det kostar runt 300kr.

 • Hittade en kille på tuben som gjort en kort intervju med en dam och hennes man som hävdar att dom är på flykt av rädsla för att bli mördade. Damen som kallar sig Mary Amanda Jewel hävdar att hon bedrev forskning tilsammans med Bradstreet kring cancer och olika holistiska behandlingar. Vet dock inte om detta stämmer eftersom jag inte hittat en tydlig länk mellan Bradstreet och Jewell ännu. Hon beskriver flera gånger Dr. Bradstreet som – en nära vän.

  Vad som tycks vara tydligt är att den här damen sålde gcMAF via sin blog och Facebook-sida under den tid det fanns “mer” tillgängligt.

  Den som vill göra vidare efterforskningar kanske har nytta av denna information? Intervjuerna med Mrs. Jewell och hennes man nedan. Intervjuerna är gjorda dom närmaste dagarna. Gör era egna bedömningar.

  Richie Allen Radio-Show & Mary A.J.
  http://www.youtube.com/watch?v=uhGEI2qq4PA

  Intervjun med personen “Spiro” & Mary A.J
  http://www.youtube.com/watch?v=2JUQVJ9Rt4I

  Mary Amanda Jewell’s Blog
  mothernatureandyou.wordpress.com/author/marymnay/

 • Nagalese är ett protein som fungerar som receptorblockerare och sänker nivån av immunförsvaret. De fristående läkare som dödats hade funnit ett samband med autism och nagalese. Nagalese finns hos autistiska barn men aldrig hos nyfödda. Allt pekar på att nagalese har införts under vaccinationsfasen. Vad mera är att nagalese också då blockerar inhibitorer av andra sjukdomar och bidrar till spridning av exemplevis hepatit och cancer. Amerikanska FDA har haft kontakt med alla som forskar om nagalese och de befinner sej under ständig bevakning. Svenska Läkemedelsverket är ett lydigt instrument för multinationella läkemedelsföretag. Allt detta har varit känt av de inblandade under decennier av cancerforskning.

 • Ännu ett gott skäl att vägra låta vaccinera dig och dina barn – oavsett vad läkare och sköterskor säger. De tar inget ansvar om du eller dina barn blir sjuka av vaccinet. Tänk på det.

 • Självklart har denna historia allmänintresse, särskilt om det som framställs är sant. NewsVoice ska emellanåt vara utforskande dvs publicera information som sedan kan verifieras eller förkastas. Denna artikel är en återpublicering av en kommentar av Mike Adams kompletterad av en video från ytterligare en insatt källa.

 • Rättelse/fortsättning av mitt tidigare inlägg: Vissa GcMAF preparat verkar tillverkas av blod varför det finns skäl att vara försiktig och säkerställa att tillverkningen skett säkert. Bristande säkerhet uppges vara anledningen till att ett brittiskt företags försäljning stoppades. https://www.gov.uk/government/news/regulator-warns-against-gcmaf-made-in-unlicensed-facility-in-cambridgeshire
  En japansk tillverkare tillverkar ett oralt medel av råmjölk.

 • President Nixon deklarerade ”war on cancer” 1971 i samband med att USA:s ekonomi svajade betänkligt. ”Kriget” har därefter varit mycket ekonomiskt fördelaktigt för USA där vinnarna är läkemedelsbolag som blir allt fetare när allt fler drabbas av cancersjukdomar.

  Kriget mot cancer är en evighetsmaskin där nya cancersjukdomar måste spridas för att skapa ekonomisk tillväxt.

  Ett botemedel, som GcMAF eller vilket annat preparat som helst, som kan störa tillväxtmaskinen kan därför inte accepteras.

 • GcMAF verkar vara riktigt “hot” : A Guernsey company that claims it can dramatically improve cancer survival rates has had its bank accounts shut by Natwest.

  David Noakes, chief executive of Immuno Biotech, says he received no explanation of the closure, which was notified to him on Wednesday.

  The company supplies a protein, called GcMAF, which it says costs a fraction of conventional cancer treatments.
  http://www.bbc.com/news/world-europe-guernsey-28133042
  Finns i Belgien http://www.faim.org/autism/gcmaf-treatment-cancer-autism-inflammation-viral-bacterial-disease.html

 • I princip så är halten av nagalese avgörande för korrekt bestämning av förekomst av cancer. Dess halveringstid i organismen är ca 24 timmar. Om det finns nagalese i vaccin så innebär det att vaccinet innehåller ämnen som medför att tumörer bildas. Kan ju vara en stor anledning att man tar livet av eventuella visselblåsare.

  Enligt referenserna;
  Korbelik M, VR Naraparaju, N Yamamoto. The value of serum alpha-N-acetylgalactosaminidase measurement for the assessment of tumour response to radio- and photodynamic therapy. Br J Cancer, 77:1009-1014, 1998.
  Reddi AL et al. Serum alpha-N-acetylgalactosaminidase is associated with diagnosis/prognosis of patients with squamous cell carcinoma of the uterine cervix. Cancer Lett, 158:61-64, 2000.

 • Jag menar att det är förhastat att avvisa allt andra påstår som skit utan bevis på detsamma. Det som påstås i videon är att detta nätverk av holistiska läkare delade en revolutionerande upptäckt, nämligen att vaccin innehåller proteinet Nagalase, och att detta protein stör ut kroppens naturliga försvar. Jag kan inte veta om detta är riktigt, eller orsaken till att de mördats, men jag ser absolut inget fel i att NewsVoice publicerar denna uppgift. Stämmer det är det ju en oerhört viktig upptäckt, som kan rädda otaliga liv, och publiceringen ökar i så fall sannolikheten för att sådan forskning blir av, utan att fler forskare i så fall mördas.

 • Om du har cancer så hittar google till sidor som innehåller info.
  Särskilt som han säger “It’s legal in Japan” och fortsätter “treatment for both autism and cancer”.
  Vem gagnar denna information…

  Vi måste tänka själva. Släpp inte igenom skit som det här om NW vill hålla stilen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *