NASA: Zoom into Pluto and discover 3000 meter high mountains

1

NASA: “New close-up images of a region near Pluto’s equator reveal a giant surprise: a range of youthful mountains rising as high as 11, 000 feet (3,500 meters) above the surface of the icy body.”

RT.com: “The images revealed by NASA’s historic press conference on Wednesday showed mountains in the equatorial region which are as high as 3,500 meters (11,000 feet) and are about 100 million years old.”

Pluto mountains 2015 NASA

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars K
Lars K
Gäst
17 juli 2015 kl 03:21

Big deal – berg på Pluto!! NASA:s så kallade forskare tror tydligen att alla planeter måste vara släta som badbollar och blir stumma av förvåning när så inte är fallet. När de väl hämtat sig från den oerhörda överraskningen så bestämmer de sig raskt för att bergen måste vara “omkring hundra miljoner år gamla”. Zero credibility!!