Nation of Change: “Greece – What You are not Being Told by the Media”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 9 juli 2015
- NewsVoice redaktion

Nation of Change Greece 2015“According to mainstream media, the current economic crisis in Greece is due to the government spending too much money on its people that it went broke. This claim however, is a lie. It was the banks that wrecked the country so oligarchs and international corporations could benefit”, writes Chris Kanthan for Nation of Change (Op-Ed).

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Greece
 • Jag tror precis som Bo att det inte är någon större skillnad mellan Grekland och Sverige.

  Har sett en intervju på youtube med Anne-Marie Pålson som talar om “knapptryckarkompaniet” – skrämmande är ordet.

  Tror dock inte på folkomröstningar då dessa kommer att digitaliseras. Vi har absolut ingen kontroll av vad som händer med vår röster då dessa kan bli kapade på vägen. Internettrafiken är ju inte säker utan kontrolleras av såväl inhemska som utrikes främmande makter.

  Vi lever numera i en alltmer virtuell verklighet där inget kan tas för givet eller sant. Vi skulle behöva gå tillbaka till närdemokratiska modeller för att vara säkra på att våra röster blir hörda och att de inte förvanskas längs vägen.

 • Nå! Vilken skillnad är det mellan Sverige och Grekland? Flesta svenskar tror att skillnaderna är enorma, men när man noga läser vad som sker i bank- och finanssystemens toppar, så är det faktiskt samma fenomen som gäller i bägge länderna!
  Vilka är det som styr länderna mot katastrofen? Vilka håller i ratten? Är det våra och deras politiker, eller är det månne bank- och finanssektorn?
  I Grekland, liksom ett antal andra EUländer, är det finans-sektorn där bankernas alla trix och manipulationer styr ekonomiskt okunniga politiker.
  Skiljer Sverige i dagens läge särskilt mycket när nu t o m Kinas börser börjar rasa???
  Det skylls på krisen i Grekland, som i själva verket hänger ihop med hur EU inte fungerar?

  När börjar börserna i USA att rasa?? Det räcker med att minnas vad som inträffade i Lehman Brothers fotspår, den amerikanska investmentbank som orsakade att andra finansinstitut drogs med av Lehman-krisen.

  Det var bankerna, som skickade chockvågor jorden runt, därför att okunniga och kortsiktiga politiker låtit sig bli influerade och försett lagstiftningen med lämpliga texter – som gav bankerna fria händer att manipulera sina verksamheter!

  Förresten vad händer när bankerna inte längre vill ha sedlar och mynt – utan bara kreditkort och liknande funktioner är det som skall gälla? När alla skall betala avgifter vad de än vill göra?

  Man får vänta tills det passar banken att ha tid eller vilja … – kanske för att tvingas använda sitt kreditkort!

  Var återfinns ledande politiker, sedan deras karriär tar slut??? Leta noga, finn, och tänk därefter om nuvarande ordning är den som medborgarna önskat – Stämde önskningarna med de löften politikerna lovade i valrörelserna???

  Var det Du som valde Dina Politiker, eller var det som statsvetaren Anne-Marie Pålson hävdade i boken “Knapptryckarkompaniet”?

  Läs boken och fundera på om inte folkomröstningar skulle vara ett bättre sätt att få ordning i landet?

  – Sen kan Bonnier, DN och Wolodarski tycka vad de själva vill – opinionen är då troligen inte längre lika lättstyrd av fåtalet med makt över medierna….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *