Ny forskning kan förklara homeopati: Överföring av DNA-information mha vatten och elektromagnetism

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 16 juli 2015
- NewsVoice redaktion

vattenI en ny studie utförd av nobelpristagaren Luc Montagnier, Emilio Del Giudice, Jamal Aïssa mfl fastställs att elektromagnetiska vågor med låg frekvens kan överföra DNA-information. Experimenten visar att interaktion kan ske på distans via vatten som medium.

“The experimental conditions by which electromagnetic signals (EMS) of low frequency can be emitted by diluted aqueous solutions of some bacterial and viral DNAs are described. That the recorded EMS and nanostructures induced in water carry the DNA information (sequence) is shown by retrieval of that same DNA by classical PCR amplification using the TAQ polymerase, including both primers and nucleotides.

Moreover, such a transduction process has also been observed in living human cells exposed to EMS irradiation. These experiments suggest that coherent long-range molecular interaction must be present in water to observe the above-mentioned features. The quantum field theory analysis of the phenomenon is presented in this article.”

Read More

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Homeopati
 • När jag ögnade igenom Eustace Mullins Murder By Injection från 1988 såg jag till min förvåning att han där lanserar just den typen av orealistiska teorier om elektromagnetiska egenskaper hos DNA. Och påstår att AIDS-forskningen i det sammanhanget avslöjat viktiga saker om DNA. Året får mig att dra slutsatsen att detta som jag anser vara bluff spreds ut för att rikta bort uppmärksamheten på helt andra orsaker till mikrovågssignaler och andra frekvenser. Jag påstår inte att Mullins medvetet sprider desinfo. Åren innan hade runt 25 forskare med anknytning till militärt hemligstämplad mikrovågsteknologi dött i England under suspekta omständigheter. I ett fall rörde det sig om byte av identitet men i flertalet fall var det dödsolyckor och skenbara självmord. Det skedde inom ramen för Starwars-projektet. Reagan försökte skylla det på Sovjet.
  Men mer sannolikt är att det hemliga innehållet var riktat mot andra än fienden och att därför makten inte litade på att forskarna skulle hålla tätt när dom insåg vad dom blivit utnyttjade till. Det är spekulativt men det är en sån underlig historia att det måste vara ngt exceptionellt.

 • Är det inte ingressen som är fel ?

  Experimentet som det beskrivs har väl inget med homeopati att göra?

  Vid homeopati späds ju tills Avogadros tal paserats, dvs inget finns kvar av de ursprungliga molekylerna eller atomerna.

  Här talas ju om “bacteria and viral DNA” och proverna kan mångfaldigas med PCR-teknik, det senare kräver något att mångfaldiga………….

  Men i övrigt är det väl lite tidigt att kalla det för Humbug.
  Ni kanske minns maskarna som “tränats” till något liten trix.
  När man klippt den itu och de två bitarna fått växa till sig så kunde både huvudet och svansen utföra samma trix!

  Så uppenbarligen kan enkla organismer utan hjärna lagra kunskap distribuerad i cellerna i organismen. Mamma mask kan ju inte tala om för barnen hur de skall bli goda maskar utan “kunskaperna” måste ju vara nedärvda på något vis.
  Varför skulle inte detta kunskapsutbyte också ske via elektriska signaler?

  Hur det skulle funka i praktiken, med en kosmisk bakgrundsstrålning som är tusentals gånger starkare än DNA – signalen och till det allt annat radiobrus kan man ju undra.
  Kanske kunde man utföra experimentet igen och störa radiosignalen för att se vad som blev resultatet då ?

  Luc Montagnier är väl inte helt okontroversiell heller, han snavade över HIV-viruset och fick Nobelpris för det.
  Att sedan låna ut sitt goda namn till lite av varje har väl gett honom ett något skamfilat rykte?

  • Kopplingen till homeopati antog jag var humbug eftersom jag var för oambitiös för att läsa Luc et al’s dokument och endast tyckte att rubriken lät fjärran från homeopati.

 • Peter: vad tror du folk sade om WiFi för bara 20 år sedan?
  Just det. Väldigt få trodde att det var möjligt. Det fanns nog inget ord för det ännu, utom i forskningslabben.

  Även om det verkar otroligt så kan man inte utesluta att det faktiskt kan visa sig möjligt i slutändan.

  Trådlös överföring av information, principen är densamma.

 • Det låter som humbug, men det framgår inte av länken vad det går ut på, så beskrivningen härovan kanske inte alls stämmer överens med artikeln.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *