The people of Iraq are increasingly blaming the US for the spread of ISIS

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 8 juli 2015
- NewsVoice redaktion

The people of Iraq are increasingly blaming the United States government for the spread of ISIS in their country, a Wall Street Journal report reveals.

While interviewing Iraqi refugees in a tent city in Baghdad, journalist Yaroslav Trofimov discovered that a growing number of residents believe ISIS is receiving direct support from the American government.

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: ISIS
  • Tja, eftersom IS bekämpar allt som har med demokrati att göra är de Imperiets bästa vänner och verktyg ur hemliga lådan, låt vara att vi inser att imperiet alltid bekämpat demokratiska krafter på alla otänkbara och inhumana sätt… De betalar vad som helst för att smutsen, the dirtywork, sköts av andra.. Dessutom får det ju verkligheten att se så hotfull ut att vi inte kan vara utan det militärindustriella komplexet med alla dess färggranna tennsoldater, folkplakatledaren Björklund inräknad.

    Det var ju ingen slump att Reuters Saeed Chmagh, Namir Noor-Elden dog i collateral murder. De inhemska rapportörerna skrev och rapporterade för bra helt enkelt.. Allt var mer likt en fälla och inte bara tjuven utgörs eller kontrasteras av tillfället. Slå vi samman hotellbeskjutningarna i Bagdad och attackerna på nyhetsredaktioner och därtill de sliskiga avrättningarna av journalister, hjälparbetare, sjukpersonal tonar motiv och gärningsmän samman. Bekämpar man orättfärdiga krig vill man ha journalism och vittnen. Är man kriget och orättfärdigheten själv vill man ha bort dem..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *