The Guardian: Chinese hack of US national security details revealed days after Russian hack

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 11 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

“Government sources tell NBC News that Chinese attack targeted personal emails of ‘all top national security’ officials just days after Pentagon hack”, The Guardian writes.

Just days after the reported spear-phishing attack on the Pentagon’s joint staff email system, which exposed some 4,000 civilian and military employees and is believed to have been sponsored by Russia, anonymous government sources told NBC News that a separate set of Chinese hack attacks targeted the personal emails of “all top national security and trade officials”.

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: hacking
  • Redan den amerikanska flottan insåg efter att control+alt+delete eller reset inte fungerade på slagskeppet utan det drev herrelöst på havet och fick bogseras i hamn att de behövde ett annat operativsystem än windows..

    Huruvida Pentagon tagit sin Mats ur skolket förtäljer inte historien men däremot måste Kina ha en eloge för att så dåligt dölja sina attacker att de enkelt kan spåras av anonyma källor…? Russia som stoltserar med att ha sponsrat Kina…? Spjutet var märkt med härkomst och sponsorsintressenter. En äkta reklamkampanj..! En stolt säkerhetstjänst hade väl använt brösttoner. Istället är de lika skuggrika som de suspekta.. De kanske är för lika..

    Att kamma Hårsfjärdens och Kanholmsfjärdens ur vår skandinaviska kalufs och tala om att dra, alla obefintliga, obestridliga, osynliga bevis över en kam kan löna sig, men inte om man blott vill skrämma en befolkning och en administration till tro.. Det militärindustriella ormlika komplexet skramlar på sin garderob..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *