Den goda dumheten – Lars Bern om “de godas” dominans och migrationskatastrofen

publicerad 31 augusti 2015
- av Lars Bern

Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson,   NewsVoice.seDEBATT. "Migrationskatastrofen har i de självutnämnda godas medier bemötts med en flod av vällovliga initiativ för att försöka stävja den snabbt eskalerande främlingsfientlighet som blivit följden av tiggarna och den okontrollerade invandringen." ... "Människors oro över utvecklingen och vad BRÅ redovisar i form av ett snabbt ökande våld blir allt mer dominerande i inlägg och kommentarer." Det skriver Lars Bern.

"Vad jag tänker på är nyhetsinslag där de goda medvetet förvränger brottsstatistik med diverse advokatyr i det vällovliga syftet att lugna människorna med att våldet inte har ökat, trots att samma medier dagligen levererar andra nyheter som motsäger detta."

Läs mer på Antropocene