Den goda dumheten – Lars Bern om “de godas” dominans och migrationskatastrofen

publicerad 31 augusti 2015
- Lars Bern

Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson,  NewsVoice.seDEBATT. “Migrationskatastrofen har i de självutnämnda godas medier bemötts med en flod av vällovliga initiativ för att försöka stävja den snabbt eskalerande främlingsfientlighet som blivit följden av tiggarna och den okontrollerade invandringen.” … “Människors oro över utvecklingen och vad BRÅ redovisar i form av ett snabbt ökande våld blir allt mer dominerande i inlägg och kommentarer.” Det skriver Lars Bern.

“Vad jag tänker på är nyhetsinslag där de goda medvetet förvränger brottsstatistik med diverse advokatyr i det vällovliga syftet att lugna människorna med att våldet inte har ökat, trots att samma medier dagligen levererar andra nyheter som motsäger detta.”

Läs mer på Antropocene


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • En Orwellsk mental kollaps på Migrationsverket.

  “Migrationsverket: Läget är akut

  Migrationsverket säger att läget är akut och att den nuvarande överenskommelsen mellan verket och Sveriges kommuner och landsting måste förändras omgående. Man medger att det i en stor majoritet av fallen havererar när ensamkommande barn anvisas till släktingar.”

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vast/migrationsverket-70-procent-av-anknytningsanvisningarna-spricker

  Om dessa ensamkommande barn anvisas till sina släktingar är de per definition inte längre ensamma. De kanske anländer som ensamkommande för att i ett senare skede återförenas med sina släktingar. Detta är ju i själva verket rena solskenshistorier.

  Men i slutänden kommer väl dessa dysfunktionella släktförhållanden vara svenskarnas fel det med. Det som allting annat.

 • Att folkopinionen ska lugnas fastän polisen numer inte ska uppfylla polislagen utan lämna utrymme åt privata vaktbolag att överta en öppen marknad är det egentliga problemet = privatiseringen. De som först upptäckte det var den organiserade brottsligheten. En demokratisk politik hade ju aldrig flyttat ut polisen ur vår verklighet, vårt samhälle för att låta privata vaktintressen åka bergodalbana på börsen..

  Att krossa ekonomin hos europas stater, mjölka dem och försätta dem i kris med att svämma över dess system är också en enda orsak = privatiseringen.

  Är Sverige – Tyskland mer eller mindre ensamma om att ta emot flyktingar har ju inhumaniteten parad med och uppbackad av rasism, förklädd som privatiseringen, lyckats allt för väl i andra länder. de som haft för avsikt att krossa lönesystemen, trygghetslagar har alltså haft draghjälp av andra privata intressen som vill profitera på flyktingströmmar. Dessa kan vi kalla dominanta och tyvärr självgoda, vartill vår egen Bert K får stå som saltstod över vad vi inte utan förvåning kan blicka tillbaka på.. Den ende som fick något han liknar drag under galoscherna… Sammantaget har migrationsindustrins verksamhet flyttats ut i privata intressen och där kunnat gå bärsärk i den statliga och kommunala ekonomin och kostnaderna.. Är syftet blott att förstöra välfärden tar man till alla medel i sin cynism

  Om sedan alliansen på flera sätt talat om öppna dörrar, luckor, hjärtan är de bara medlet, ursprunget, hönan och otaliga äggen till att SD erhåller fler röster. Det sovande folket fick sin mardröm av ingen andra än det som samlade sig under parollen “nya arbetarpartiet”. Sedan höjde de a-kassan..

  Gnuggar man inte sömnen ur blicken och sinnet ser man förmodligen aldrig vilka dinosaurieägg som kläcktes inför den samlade massan.. De fyras gäng och det femte hjulet på tvärs, SD samarbetade och folk löd sina fötter. Medan sinnet drömde om en tryggare framtid..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *