Ernst Wolff: How Close to the Abyss is the World Financial System?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 17 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

“The big one“ is the term used for the gigantic California earthquake that seismologists have been expecting for several decades. “The big one“ could also be an appropriate description of the coming and unavoidable collapse of the global financial system, Ernst Wolff writes.

Ernst Wolff“Both events have one thing in common: We know that they will occur, but we cannot exactly predict when. Other than these parallels there is one decisive difference: Whereas only seismologists can understand tectonic movements, you do not have to be a trained economist to grasp the basic workings of the financial system. So let’s take a look at its historical development in order to try to determine where we currently stand.”

Ernst Wolff also spans current times in his article.

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Ernst Wolff
  • En världsbild inramad av maximal vinst, krig förödelse, destruktion och ur askan och liken alltid skapa nya vinster, som ett helvetiskt alfa och omega, kan ju inte sakna en börskrasch och en ekonomi som sjunker på beställning och support i kriget för slaveriet.. Undra på att man arbetar hårt för att folk ska tro att gud håller i manuskriptet..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *