RT.com: “Pentagon to expand drone flights by 50% in next 4 years”

publicerad 18 augusti 2015
- Henrik G

RT.COM. “The US military will increase the number of drone flights from the current 61 a day to as many as 90 by 2019 while expanding lethal strike capabilities. The expanded drone program allows for broadened surveillance from Ukraine and North Africa to Iraq and the South China Sea, according to RT.com.

“We’ve seen a steady demand signal from all of our geographic combatant commanders to have more of this capability, ” Navy Captain Jeff Davis, a Defense Department spokesman, told reporters at Pentagon.

More than 5,000 people have been killed by US drone strikes since 2004, according to estimates by the Bureau of Investigative Journalism.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Agneta, visst behöver vi göra något! Men, problemet ligger hos svetsaren Löfvén som sålt ut Sverige till den internationella bankmaffian som i sin tur styr USA. Vi vet att FRA är en underavdelning till NSA, vilket strider mot svensk lag.
    Fråga dig – vad är SYFTET med dessa aktiviteter? Läs sedan boken “Bilderberggruppen” av Daniel Estulin så kanske läget klarnar. Ställ det sedan i kontrast till vad som sker på energiplanet så ser vad som faktiskt sker och att USA och B-gruppen i slutänden är losers. Men det kommer att bli blodigt!

  • Sverige kommer under hösten att provflyga den nya nEUROn drönaren som inte kan ses på radar. Huvudtillverkaren är SAAB och ett franskt bolag. Vi borde göra ngt i Norrbotten oc h markera vårt missnöje. Den utprovas på NEAT_North European Aerospace Testrange Europas största utprovningsfält för drönare och andra rymdstyrda vapen .Agneta

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *