RT.com: “Pentagon to expand drone flights by 50% in next 4 years”

3

RT.COM. “The US military will increase the number of drone flights from the current 61 a day to as many as 90 by 2019 while expanding lethal strike capabilities. The expanded drone program allows for broadened surveillance from Ukraine and North Africa to Iraq and the South China Sea, according to RT.com.

“We’ve seen a steady demand signal from all of our geographic combatant commanders to have more of this capability, ” Navy Captain Jeff Davis, a Defense Department spokesman, told reporters at Pentagon.

More than 5,000 people have been killed by US drone strikes since 2004, according to estimates by the Bureau of Investigative Journalism.

Read more

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
pelle
pelle
Gäst
22 augusti 2015 kl 20:21

Agneta, visst behöver vi göra något! Men, problemet ligger hos svetsaren Löfvén som sålt ut Sverige till den internationella bankmaffian som i sin tur styr USA. Vi vet att FRA är en underavdelning till NSA, vilket strider mot svensk lag.
Fråga dig – vad är SYFTET med dessa aktiviteter? Läs sedan boken “Bilderberggruppen” av Daniel Estulin så kanske läget klarnar. Ställ det sedan i kontrast till vad som sker på energiplanet så ser vad som faktiskt sker och att USA och B-gruppen i slutänden är losers. Men det kommer att bli blodigt!

Red
Red
Gäst
18 augusti 2015 kl 23:17

Tack Agneta för din uppdatering om testflygningarna med Dasault nEUROn. Många undrar om den flög i våras/somras. De måste ha skjutit fram provflygningen. Ska den vara apterad med vapen denna gång?

Läs mer: dassault-aviation.com/introduction/

Agneta Norberg
Gäst
18 augusti 2015 kl 11:36

Sverige kommer under hösten att provflyga den nya nEUROn drönaren som inte kan ses på radar. Huvudtillverkaren är SAAB och ett franskt bolag. Vi borde göra ngt i Norrbotten oc h markera vårt missnöje. Den utprovas på NEAT_North European Aerospace Testrange Europas största utprovningsfält för drönare och andra rymdstyrda vapen .Agneta