Spain Surpasses Orwell’s Nightmare 1984

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

Alex Jones Spain 31July2015

”Alex Jones breaks down and reveals how Spain’s new “free speech” laws have surpassed the levels written about in Orwell’s 1984”, Alex Jones from InfoWars reports.

“Under the pretext of ensuring public safety, the ‘gag law’ introduces administrative sanctions, some very severe, aimed at dissuading citizens from expressing their concerns through public demonstrations,” according to the International Federation for Human Rights.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: 1984Spain