Times: “Bin Ladens in third fatal plane crash”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

Osama bin Laden- Wikimedia CommonsTIMES. “A HALF-SISTER of Osama bin Laden, the former al-Qaeda chief, was lauded for her charity work with orphans yesterday as it emerged that she and two other family members were killed in an aeroplane crash in Hampshire”, Hala Jaber and Dipesh Gadher writes.

“Sana bin Laden died in the private jet fireball alongside her mother, Rajaa, and husband, Zuhair Hashim, as they arrived in Britain from Italy for a holiday. The pilot was also killed.”

The latest tragedy is the third fatal plane crash involving the Bin Ladens.

Read more


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Bib Laden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *