US school rolls out creepy iris scanner system for cafeteria

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 14 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

“Virginia Commonwealth University is attracting controversy after it launched a high-tech iris scanning system to control entry to the school’s cafeteria, prompting students to complain about the “creepy” new technology”, Paul Joseph Watson writes.

iris scanning“Students won’t need their ID to enter the dining center anymore,” said Stephen Barr, director of campus services at VCU. “With iris identification, it’s as simple as a camera taking a picture of their eyes and two seconds later they walk through.”

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *