Videos from Tianjin explosions in China 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

BBC News:

“Chinese government has defended fire fighters who initially hosed water on a blaze in a warehouse storing volatile chemicals, a response that some experts said could have contributed to two huge blasts that killed 56 people. A firefighter has been pulled alive from the rubble at the Chinese port, after at least 21 of
his colleagues were killed in the disaster.”

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • På stället finns tydligen Kinas superdatorer Tianhe 1-2. Som skall ta fram CPU:s istället för Intels. Håll kollen på detta.

  • Rolf L
   De bättre kommentarerna på Naturalnews lutade åt gasläcka från en underjordisk rörledning eller tank och argumentet om kinetiska vapen från rymden tillbakavisades effektivt efter min mening. Det skulle bla ha synts en lång eldsvans på himlen eftersom luften inte hinner undan utan trycks ihop och värms kraftigt.
   Men en gasläcka kan ju mycket väl vara ett avsiktligt sabotage.

 • Blogg jimstones visar att på platsen före smällen fanns ingen förrådsbyggnad och efter en krater. Något är väldigt fel här?

  • Jag tror också att det var ett planerat sabotage. Men det nämndes tom av msm att myndigheterna gick runt där och gjorde mätningar för att se bla om det fanns radioaktivitet.
   På nätet har ju nu flera ggr framförts starka misstankar om små kärnvapen i många incidenter. Så nu har eliterna ett motiv för att variera sig lite med syfte att söka bortförklara tidigare fall. Annars brukar inte msm skriva så. De nämnde två explosioner motsvarande 21 resp 3 tons magnitud. Den lilla var kanske en kemisk variant som syns mycket och den andra kanske var under marken. Men om det var ett minikärnvapen borde det väl gå att påvisa om de hade rätt utrustning.
   Om en liten kärnladdning sprängs i en avloppsledning skulle det radioaktiva kunna flyga iväg i ledningen innan tryckvågen slår upp en krater ovanför.

 • Åke
  Jag undrar om det inte är det som någon hoppas att man skall tro.
  Har på känn att de kokat ihop ngt annat denna gång.
  Tekniskt eldorado för ingenjörer från helvetet.

 • Detta är ingen kemisk explosion på ett upplag! Den måste ha smällt en bit under jord med den krater som bildades. Mininuke??
  Jämför med den i Yemen nyligen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *