Allt fler bevis – USA och EU ligger bakom IS, flyktingströmmarna och destabilisering av Mellanöstern

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 september 2015
- Torbjörn Sassersson

NOTERAT. Allt fler samstämmiga uppgifter visar att Västmakter som USA och EU ligger bakom flyktingströmmarna,  finansieringen av IS, destruktionen av Islam och destabiliseringen av Mellanöstern. 

NewsVoice sammanfattar några röster.

Chechen leader blames US & Western intel for Islamic State terrorists

”Prior to this the Chechen leader had told reporters that he possessed information that the IS leader, Abu Bakr al-Baghdadi, had been recruited to work for the US personally by General David Petraeus, the former director of the CIA, and former commander of coalition forces in Iraq and Afghanistan.”

”Kadyrov also suggested the West was backing IS in order to distract public attention from numerous problems in the Middle East, in the hope of destroying Islamic nations from inside.”

Read more

‘West creates refugees by destroying Islamic nations’ – Chechen leader

”The head of Russia’s Chechen Republic claims the current asylum seeker crisis in European countries originated in the aggressive policies of the United States and the EU. He also called upon all Muslim nations to jointly fight the root of the problem.”

”Europe and the USA are not simply refusing to act, they instigate the tragedies of millions of people by destroying the economy of Islamic countries and starting wars in Muslim regions of the world, he added.”

Read more

Western ISIS adventurism, Israel behind Hamas – new Assange revelations

”Julian Assange has given an interview to an Argentinian paper from his Ecuadorian embassy asylum where he spent more than 1,000 days. He spoke about why US meddling in Ukraine led to civil war, how the West helped ISIS and Israel supported Hamas”.”

”Meddling of Western countries in the Middle East led to creation of the Islamic State (IS, formerly ISIS), an Islamist group that is currently gaining a massive following across the wider Middle East and Africa, Assange said.”

“The IS is a direct result of the adventurism of the West, Assange said.”

Read more

ArcanumSkolan 2024

Bekräftat hemligt Pentagon-dokument visar att USA skapade ISIS för att kriga mot Assad

Ben Swann US funds IS”Det är bekräftat av amerikanska underrättelsetjänst att USA:s stöd av amerikanska rebeller skulle resultera i att ISIS skulle nå stora framgångar. Ett nyligen avhemligat DIA-dokument visar att beväpnandet av rebellerna i Syrien innebar att ISIS skapades, skriver den undersökande journalisten Ben Swann.”

”A newly declassified DIA document from 2012 confirms that arming the anti-Assad rebel forces and Islamist groups would lead to the emergence of ISIS.”

Läs mer

InfoWars: ISIS and the manufactured terror paradigm is designed to steal your rights

InfoWars: ISIS is manufactured”As Infowars and Alex Jones have shown over and over, ad nauseam, ISIS and its predecessor, al-Qaeda (and a constellation of associated groups), all created by US, British and Pakistani intelligence (with the assistance of associated intelligence agencies in Europe) do not represent a serious threat to the American people.”

”Since 9/11 the terror threat hyped by the federal government and its burgeoning antiterror apparatus has demonstrated itself to be, at best, cartoonish. The FBI continues to transparently roll out groomed patsies and mental deficients as lone wolves and homegrown terrorists.”

Watch video

Startling revelations: IS operative confesses to getting funds via US

Tribune IS funds from US”Yousaf al Salafi – allegedly the Pakistan commander of Islamic State (IS) or Daish – has confessed during investigations that he has been receiving funds through the United States.”

”Sources said al Salafi’s revelations were shared with the US Secretary of State John Kerry during his recent visit to Islamabad. “The matter was also taken up with CENTCOM chief General Lloyd Austin during his visit to Islamabad earlier this month,” a source said.”

Read more

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • JR! Tack för dina analyser och tankar, inte så fel antar jag, kanske är det så? Att det finns pengar i krig, tvivlar jag inte alls på. Vilka investerar i det och i förlängningen tjänar mest på det? Det borde inte vara svårt för initierade ta reda på?

 • Nato pumpar in instabilitet i närområden mot Putins Ryssland på tre fronter samtidigt. Det sker i Mellanöstern, Ukraina och Skandinavien och man väntar bara på var det tänder till först. Turkiets Erdogan trodde att de kunde gå runt Nato och ta ned PKK och kapa till sej en del av Syrien. Istället fick de rätta sej efter Pentagon och väntar nu på omval och har risk för inbördeskrig. Kurdistan är inte enigt, de talar olika språk i de olika delarna och för skilda politiska linjer. Nato i ME är lika med Israel i kulisserna vilket få överhuvudtaget ens nämner. Inte för att de behöver göra så mycket idag, grunden finns redan i all den instabilitet som funnits i området sedan 80 år efter att de första stora oljekontrakten skrevs. Det finns pengar i krig och hela affären är ett stort bedrägeri där även svenskar gör sej rika. Smedley Butler hade en del att säga om det: http://www.fringemedia.net/#!war-is-a-racket-its-official/c1qrl Det plockar fort till när en standard engångsmissil kostar uppåt en miljon kronor att avfyra. Allt betalas givetvis via skattsedeln i respektive länder och sedan får man ta hand om alla flyktingar och hemlösa som krigen orsakar. För att inte tala om resultatet av när skottet träffar. Bedrägeriet pågår i flera led där multinationella byggföretag ligger i startgroparna för att uppföra nybyggen efter det söndersprängda. Listan på sådana bolag i mellanöstern kan göras lång, de fanns där direkt efter det amerikansk-brittiska övergreppet mot Afghanistan och Irak 2003. http://www.informationclearinghouse.info/article5587.htm

 • Det förvånar mej inte det artikeln berättar.
  Det är väl också märkligt att Turkiet bombar kurderna? De var väl aldrig ett militärt hot mot Turkiet utan tvärt om varit till hjälp mot IS hot? Men om kurderna blev ett hot mot IS så blir det också logiskt att turkiet anföll dem, om de följer en viss Usa linje och samtidigt får chansen trycka till PKK? Och hämdattentatet i Turkiet, hur vet man att det inte är “false flag”? Det passar strategin att skapa hat även mot kurderna om jag nu förstått? Men svårt veta. Det verkar läggas ut oändligt med vilseledande eller motsägelsefulla spår med diverse strategier och attacker. För att så få, som möjligt skall förstå vad som händer? Ja det lutar väldigt mycket åt det hållet, som att en samling “onda djävlar” i bakgrunden medvetet styr händelseutvecklingen och ser på med kallt beräknande blickar? Vilka står för alla resurser, som vapen, förnödenheter underhåll osv. för kriget på respektive sidor och samtidigt har fördel av kaoset? Det kan väl inte vara så svårt att avslöja var resurserna kommer ifrån? Vem stödjer krigen på de olika fronterna? Det verkar vara frågor som Europeiska ledarna inte vill veta av? Vad är det som händer och varför?

 • Det räcker med att be er läsa “Bilderberggruppen” av Daniel Estulin. Sedan behöver ni aldrig mer fråga. Notera då att såväl Reinfeldt som Borg och numera Svetsaren Löfvén, ägs av denna grupp. De har gjort och gör precis vad de blir tillsagda.
  Juholt hade hjärta dvs empati, därför fick han inte fortsätta som ledare för S.

 • Man behöver inte vara en Einstein, bara tänka lite själv, for att begriper att den plötsliga flyktningsströmen är initierad för att förstöra de så kallade rika länder genom ändå mer ökat skuldsättning, vem tjänar på det? Har alltid undrat varför en sådan militärmakt som UZA inte klara av att bomba ISIS till småbitar. Det är därför att man själv understödjar dem och hellre bomba sönder civilbefolkningen, som då vill fly. Det kan också vara så att de ” kriminella ” element som erbjuder ” resor” till Europa har också en diskret rådgivare .
  Kadyrov vet, då Chechen har genomlidit ett liknande öde, som Putin fick bära hundhuvud för. Hans Berggren gjorde en bra bedömning.
  Den enklaste lösningen är att inte spela med och förklara våra politiker som inte trovärdig vad de ens säger så länge de spelar i maktelitens händer.

 • Det kan jag svara på, Peter, det beror på att gammelmedia, med journalister och allt, ägs av samma bankirer som håvar in på allting som överhuvudtaget kan göras lönsamt, från vapen, knark, slavhandel, pedofili och krig till vacciner, cancer, diabetes och högt blodtryck. 6-8 brödskivor/dag skulle vi äta “för hälsans skull” under en massa år. Inte alls bra för hälsan men däremot toppen för en kapitalistisk vårdindustri vars främsta uppgift är att sälja farliga kemikalier som läkemedel och därmed garantera fortsatt ökande vinster på allt fler sjuka. Och så är det på alla områden. Man slaktar inte en gås som värper guldägg, man ser till att den fortsätter med det. En “modern”, dvs kapitalistiskt sinnad läkare förstår att det är till fördel för honom att hans patienter INTE blir friska. Ingen har lika stort behov av brott som polis och “rättsväsende”. Ingen behöver terrorismen utom de som förment ska bekämpa den, dvs det är helt logiskt att de allra flesta terrordåd är falskflaggade operationer för att underblåsa människors rädsla och därmed deras lättleddhet. Tror man att politiker är undantagna från behandlingen behöver man bara höra utrikesministern haspla ur sig anti-Putin-floskler för att inse sanningen: makten finns inte där den har sitt skyltfönster, “demokratin” …. Och konspirationer är praktik, inte teori. Fråga de diskreta män som gillar att verka utan att synas.

 • Varför kan man i prinicp endast läsa om dessa saker i alternativmedierna? Varför vill de konventionella och dominerande medierna inte talar om orsakerna till de ökande strömmarna av asylsökande och de allmänna upplösningen i Mellanöstern och norra och mellersta Afrika?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *