Lukrativa möjligheter för läkemedelsindustrin när allt fler människor får aggressiv hjärntumör

publicerad 29 september 2015
- av K. Reporter

rontgen-huvud-crestock

Den enas död är den andres bröd. Man kommer ofrånkomligen att tänka på det när man tar del av marknadsundersökningsföretaget Transparency Market Research presentation av en ny rapport innehållande prognoser över utvecklingen av marknaden för behandling av glioblastom. Glioblastom är den mest aggressiva hjärntumörformen. Den växer snabbt och har mycket hög dödlighet.

Text: K. Reporter | Bild: Crestock.com

Den globala läkemedelsmarknaden för att behandla glioblastom väntas nästan tredubblas i värde mellan 2013 och 2022 enligt den nya marknadsanalysen (från 0, 34 miljarder USD 2013 till 0, 91 miljarder 2022). Fördubblingen beror delvis på att fler får sjukdomen, dvs att antalet fall av hjärntumörer ökar i världen.

Nordamerika och Europa är de största marknaderna för läkemedel inriktade på behandling av denna den värsta formen av hjärntumörer beroende på att fler människor drabbas av sjukdomen, men även på grund av tekniska framsteg. Kina och andra länder i stillahavsområdet förutspås bli de mest lukrativa marknaderna på grund av ökad förekomst av sjukdomen i dessa länder.

Källa: Globenewswire.com

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Spännande att se att INGEN bryr sig om att resultat finns att en Zapper har kunnat stoppa cancer, bevisat med röngten på Södertsjukhuset, 2005.
  Är det för läskigt att det går med så enkla medel?
  Visst, cancer är komplex, men kanske inte fullt så som man tror? Komplexitet tas ofta
  som förevändning för dyra behandlingar.
  Du kan bygga din egen zapper sannolikt för under 100kr.
  Men, vill du det? kanske bättre att lida? Att bli ett offer som kan beklaga sig?
  Vet du vilken betydelse din MENTALA/EMOTIONELLA hälsa har för kroppen och cancer?
  Om inte, ta reda på det!

 • Det är bra att det kommer fram info om örter, kryddor och andra preparat som är bra för att bekämpa cancer. MEN jag blir orolig när folk kanske tror att det räcker att sätta in några preparat för att adressera och eliminera cancern. Cancer är en komplex sak, och om man inte hanterar den på ett komplext sätt så är det risk att det går åt pipan i alla fall, även om många saker är utmärkta att använda. Det finns en rad faktorer som måste beaktas, sen är behandlingen också individuell. Om man inte gör en radikal kostomläggning så har man inte en chans. Sen handlar det om att syresätta, basgöra kroppen, och framför allt att höja immunförsvaret. Antiinflammatoriska åtgärder är nödvändiga, liksom antisvamp preparat. Det finns en hel del annat också som måste beaktas. Kolla om Henning Saupes utmärkta föredrag om cancer på Holistics hemsida ligger kvar om ni är intresserade. Han har fattat grejen med komplexiteten. Walter Last är en annan ca expert som har greppet om helheten. Jag blir lite mörkrädd när ngn säger tex att man kan bota cancer med mungbönor. Ja, absolut, men då måste man göra en massa annat också parallellt.
  Det finns en eterisk olja Frankinchense som passerar blod hjärnbarriären och förstör cancern i hjärnan. Germanium som syresätter, går också igenom BBB. Det finns massor att göra. Forska bland alternativen och skapa en helhetsbild.

 • Det är inte bara läkemedelsföretagen som är ointresserade av att bota cancer. Det gäller även det genomkorrupta KI som använder läkemedelsindustrins vägran att finansiera som förevändning för att undvika/avsluta forskning på lovande cancerterapier. Att KI självt skulle finansiera dylika projekt är naturligtvis helt otänkbart….För att inte tala om den “forskning” som Cancerfonden och Barncancerfonden bedriver, som garanterat kommer förbli resultatlös. Man dödar ju inte gåsen som värper guldägg.

 • Glioblastom är en tämligen otäck cancerform där dödligheten är stor. Emellertid har en forskargrupp på KI fått mycket lovande resultat, när man satt in antivirala medel designade för CMV (Cytomegalovirus) Förutom att hämma virustillväxten , som är en följeslagare vid hjärntumören har den haft en direkt reducerande verka på själva tumören. Överlevnadstiden för de som behandlats av KI-teamet har därför ökat påtagligt och detta för en behandling som bara kostar 15000 kr/månad och patient.
  Men när man på KI ville finansiera en större studie för att få säkrare underlag för att göra behandlingsmetoden tillgänglig som standardmetod blev det kalla handen från Roche, som är tillverkare av CMV.medlen. Motiveringen var att deras patent löper ut 2016 så de kan inte göra vinst längre på medicinen.
  Om detta skrev vi i 2000-Talets Vetenskap i nr 2-2014.
  Och det bekräftar bilden som Sasserson visar upp. Läkemedelsföretagen ser enbart patienten med dess sjukdomar som en marknad – och den vill man inte förstöra genom att göra dem friska.
  För oss vore det ett självklart val för att komma åt cancer – samtidigt som det är ett kraftfullt bevis för den utomordentliga viktiga roll som mikroorganismer spelar i tumör utvecklingen.

  Ingemar Ljungqvist, chefredaktör 2000-Talets Vetenskap http://www.2000tv.se

 • Även en Zapper har vid Södersjukhuset visat sig kunna stoppa cancer.
  Inte så märkligt eftersom cancer är parasitbaserad och denna lilla enkla
  enhet dödar parasiter i kroppen. Till en engångskostnad av ca 300kr.
  Jag har själv byggt en sådan och en bekant fick beskedet av SöS – din cancer har kapslat in sig och slutat växa. Vi har aldrig sett detta förut.
  Så, vad mer behövs?
  Kom igen alla VoF-are, skäll nu ordentligt så husse läkemedelstillverkaren blir glad!
  Men faktum kvarstår. Det fungerar!

  Å andra sidan – om vi monterar ner alla basstationer och starka radiosändare, så kommer cancern ändå att avta.

  När det gäller VoF-are så är det ju så att man kan inte bevisa Månens existens för en blind.

 • Svartaronia och gurkmeja botar cancer enligt forskning. Aktuell forskning som visar att det finns naturliga läkemedel som hjälper.

  https://newsvoice.se/2013/01/14/halla-alla-halskostbutiker-svartaronia-och-gurkmeja-botar-cancer/

  Boken “Nya Självläkande Människan” av Sanna Ehdin ger en mycket bra grund för att förstå, hur människans hälsa fungerar och hur man kan förbättra sin hälsa och läka sig själv.

  I senaste numret av LCHF-Magasinet skriver Annika Dahlqvist en mycket intressant artikel om kost vid cancer.

  http://www.lchfmagasinet.se/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *