Russia Insider – “A Message From the Editor” – Charles Bausman

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 8 september 2015
- Torbjörn Sassersson red.

Russia InsiderThe editor of Russia Insider Charles Bausman writes: “it has now been one year since we launched RI in September of 2014, and in that short amount of time we have achieved something extraordinary.”

“We have had serious impact on the world debate over Russia. Many more people are now aware that there is something seriously wrong with how the Western media cover Russia.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *