Cnet: “Stephen Hawking says nomadic aliens might crush us”

publicerad 6 oktober 2015
- av NewsVoice

Stephen Hawking - Foto: Wikimedia-CommonsThe world-renowned physicist recently said in an interview he fears extraterrestrials might destroy us. He said it might be worse that when Columbus turned up in the Americas and reduced the native population, Cnet reports.

“Such advanced aliens would perhaps become nomads, looking to conquer and colonize whatever planets they can reach,” Hawking told El Pais. “To my mathematical brain, the numbers alone make thinking about aliens perfectly rational. The real challenge is to work out what aliens might actually be like.”

Read moreStephen Hawking – Photo: Wikimedia-Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Nej, du har verkligen inte känd för att dra förhastade slutsatser, Torbjörn. Som sagt får vi vänta och se hur det utvecklar sig. En bekant till mig misstänker att man nu har så avancerad hologramteknik, att en rymdinvasion kan simuleras på det sättet. Men det borde jag nog inte ens nämna, eftersom min kunskap därom är lika med noll.

  • @vridolf. Att upprepa samma meningar och åsikter under olika alias är väl som att kissa i byxorna. Eller vad tycker du själv? Värmer det först men blir kallt först senare?

  • @vridolf. Sylthammars och andra alias hjälper nog till att underhålla ufoteorierna.. Du tror inte Eisenhower utsattes för en ytterst konstig kupp?? Med tanke på dennes farewell speach är det ju märkligt att ufoiter landade och slöt avtal med de mest krigiska och hotande intressena på denna jord medan presidenten befann sig på sommarstället… Jag tycker du ska hålla dig till Kalle Anka..

    I ett samhälle som “skryter” med “the magic bullet” som förklaring på en ensam galnings mord på en fredlig president anser man fördumningen bland befolkningen synnerligen utbredd. Annars skulle man inte försöka sälja… Pandemiskt smittsam är den också…

    Den organiserade fördumningen har sedan “The War of the Worlds” utnyttjats i politiska syften av mindre nogräknade. G.O. Welles kanske ångrar sitt tilltag på samma sätt som Oppenheimer ångrade bomben..

    Titta dig i spegeln sylthammar finns där några mänskliga drag i storhetsvansinnet?

    “bara lida och gnälla”. Oförmögen att se under ytan?

    Du är nog blott och bistert avundsjuk på all uppmärksamhet som “pride” erhåller…

  • Per, kuriosa, fler personer som arbetade med raketingenjören Werner von Braun (NASA-rekryterad) menar att han sa det. Men innan det ska asteroiderna lyfts upp som hotbild. Och innan det rouge states och terrorister. Allt är enligt von Braun lögner, efter vad hans kollegor rapporterar.

    Jag har ingen aning. Jag tror ingenting.

    Det vi kan konstatera gällande Hawking, är att han varnar för hypotetiska aliens allt medan NASA Planet Hunt hittills har hittat 100-tals exoplaneter.

    Ska bli kul att se hur detta utvecklas. Jag intar som vanligt observatörens och rapportörens roll, men tack för dina vilda teorier… 😉

    [kommentar rättad grammatiskt]

  • We already have them here. Pale riders, war mongers, racketers who pay for terror to excuse every reason for hellowatoast on native people..

    Utomjordlingar är nog bra mycket mänskligare än de galningar vi tvingats leva med i form politikermördare, terrornätverk som CIA… Skurkstater som ISrael… Diverse liberaler och rebeller i lånta fjädrar..

  • Hans inlägg visar bara vad som finns inom honom själv eller som Per riktig säger han tillhör makteliten som skall förbereda oss.

  • Är Hawkins en del i maktmaffians eventuella förberedelser inför en låtsad utomjording-invasion, med syftet att lättare kunna lura mänskligheten in i en global slavstat?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *