Iceland sent 26 top bankers to prison for role in 2008 financial crisis

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 oktober 2015
- NewsVoice redaktion

Banksters - Iceland MagazineIceland sentenced 26 top bankers to a combined 74 years in prison for their involvement in the 2008 bank crisis. Most of those convicted have been sentenced to prison terms of two to five years, as reported by The Iceland Magazine.

“In two separate rulings last week, the Supreme Court of Iceland and the Reykjavík District Court sentenced three top managers of Landsbankinn and two top managers of Kaupþing, along with one prominent investor, to prison for crimes committed in the lead-up to the financial collapse of 2008. With these rulings the number of bankers and financiers who have been sentenced to prison for crimes relating to the financial collapse has reached 26, and a combined prison time of 74 years.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Filmen “The Big Short” kommer 22 jan. 2016. The Big Short = Den Stora Blankningen.
  Således, att tjäna pengar på en bankkrasch.
  http://www.sf.se/filmer/The-Big-Short/
  Handlar om den förra och nästa lånebubbla och om hur Big Bank försöker råna oss under nästa lånekrasch..
  Källa Mike Adams.

 • 2 to 5 years, thats a Joke . Common it should be 20-50 years, now they Will come out and have there money on there fukin swiss accounts on CaymanIslands

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *