Independent: “Jeremy Corbyn says: nuclear weapons didn’t do US much good on 9/11”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 oktober 2015
- NewsVoice redaktion

Jeremy Corbyn - Wikimedia Commons - Photo: David HuntThe Independent writes that Labour’s leader Jeremy Corbyn has reaffirmed his opposition to Trident submarines. He says: nuclear weapons “did not do the United States any good on 9/11”.

Jeremy Corbyn – Wikimedia Commons – Photo: David Hunt

“The Labour leader had earlier prompted dissent from within his own shadow cabinet by insisting he would never push the nuclear button if he was elected Prime Minister, after saying in his keynote conference speech on Monday that he would push through plans to make Labour back unilateral nuclear disarmament and vote against renewing Trident.”

Read more

Jeremy Corbyn MP (1949-) is a British politician who is Leader of the Labour Party andLeader of the Opposition. He has been the Member of Parliament (MP) for Islington North since the general election of 1983.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Vilka har inte levererat vapen i mellanöstern? Var kan man inte finna att andra vill hämnas på den vapen-maffia, som tjänar storkovan i den regionen?

  Hur var det egentligen?

  Hade inte även Sverige levererat vapen dit?

  När kommer hämnden för de leveranserna?

 • Danne

  Snarare Tjalle Tvärvigg i kombination med en hal ål…………………

  Talet om atomvapen låter ju klokt men Brittisk politik innehåller en hel del mer som Hr Corbyn kan strula till.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *