Den amerikanska journalisten Serena Shim sa att Turkiet hjälper ISIS – Hon dödades

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 november 2015
- Torbjörn Sassersson
Serena Shim

Luke Rudkowski från organisationen We Are Change tar upp en underrapporterad nyhet om en amerikansk journalist Serena Shim som dödades i Turkiet 2014. Hon sa att ISIS får hjälp av den turkiska regimen. Rudkowski vill inte att historien runt Serena Shim ska glömmas bort.

”Shim’s death came just days after she spoke on camera of her fears of being arrested, claiming Turkish intelligence agents had accused her of spying after one of her reports suggested ISIS militants were being smuggled back and forth over the Syrian border in the back of aid vehicles”. / Daily Mail

Text: NewsVoice

Relaterat

The Guardian: Iranian broadcaster raises suspicions about death of reporter on Syrian border

RT: ‘No support, condolences from US’: Killed Press TV reporter’s sister raises questions about death

Facebook: Serenea Shim blackout


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq