Den amerikanska journalisten Serena Shim sa att Turkiet hjälper ISIS – Hon dödades

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 november 2015
- Torbjörn Sassersson red.
Serena Shim

Luke Rudkowski från organisationen We Are Change tar upp en underrapporterad nyhet om en amerikansk journalist Serena Shim som dödades i Turkiet 2014. Hon sa att ISIS får hjälp av den turkiska regimen. Rudkowski vill inte att historien runt Serena Shim ska glömmas bort.

“Shim’s death came just days after she spoke on camera of her fears of being arrested, claiming Turkish intelligence agents had accused her of spying after one of her reports suggested ISIS militants were being smuggled back and forth over the Syrian border in the back of aid vehicles”. / Daily Mail

Text: NewsVoice

Relaterat

The Guardian: Iranian broadcaster raises suspicions about death of reporter on Syrian border

RT: ‘No support, condolences from US’: Killed Press TV reporter’s sister raises questions about death

Facebook: Serenea Shim blackout


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Tyrkia er et Diktatur, og som i alle diktatur så må kritikeren fjernes, dette skjedde i Sovjet, dette skjer i Nord Korea og en del andre land i verden Putin har helt rett når han hevder at Tyrkia hjelper IS. NATO og Stoltenberg vet dette, men de gir fanen i det

  • Förhoppningsvis dör ingen journalist heller förgäves. Som NATO-land har Turkiet och Irak hotat och förföljt kurder trots att de enbart strävat efter självständighet istället för överhöghet.

  • Turkiet är i blåsväder. De har hjälpt ISIS. Journalisten, som avslöjade att de gjort det blev dödad. De har bombat kurdiska styrkor som bekämpar ISIS. De har skjutit ned Ryskt flyg, som bekämpar ISIS. “De leker med elden” har Turkiets ledare deklarerat, när Ryssland infört extra kontroller för Turkar, vid gränskontroller. Det är tydligen inte enkelt vara Nato-medlem.

  • [Glöm ej lägga i en kommentar till varför man ska se dessa videos. tex: SIBEL EDMONDS: ISIS IS US; LEARN WHY TURKEY IS FALLING INTO PURE CHAOS – Sibel Edmonds on Gladio B and the Paris Shooting. Klistra höest in iframe-kod när du vill posta videos. / moderator]

  • NATO, Gladio, Stay Behind, Black Water. Allt under samma paraply. Vi har samma konstellationer i Sverige som vi inte ser och ska inte veta. Absolut! Turkiet har inget val när det väl händer. Är man väl I NATOS klor har man inga val längre.

  • Med en sådan rejäl buffertzon av “rebeller” vid och längs med gränsen Turkiet/Syrien ska ingen Syrier kunna fly den vägen. The whol o coast is complete. Ett NATO-land skaffar sig ett allt mörkare förflutet. Det är ju klart att sanningen är detta lands värsta fiende..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *